Fundogan Kızlar bugün şükür 30 haftalik olduk ama ben pek hareket hissetmedim bu haftada böyle olan oldu mu
nevfel Fundogan bende 30.haftada 2 gun cok az hissettim normalde hareketlidir bende biraz endiselendim ama 2 gun sonrasnda yine normalde döndü. Bebek yön degistirince sanirim bi azalma oldu. gunünuz hareketli gecincese hissedilmiyor. ozellikle yatip dikkat etmek gerekiyor harektlere
Fundogan Gigy rahim agzı kısalığı var normal de hep yatarım canım bugün yemek falan hazırladım acaba biraz yoruldum ondan mı bilemedim uzun zamandır yatıyordum hep
Gigy Fundogan geçenlerde ben de panik oldum evdeydim 1 aydır , işe gittim tempodan galiba hareket etmedi dinlendim falan kendine geldi bebiş ondandır annesi telaş yapma inşallah sağlıcaklıdır,içinde kalacaksa yine doktora görün derim
Fundogan Gigy ay inşallah canım yarın randevum var bakalım bi sorun çıkmaz inşallah siz kaç haftaliksınız
Gigy Fundogan haber et bizi de🙏 28.hafta bizim de😍🤰 bu aralar çok okudum burada ben de,hareket etmiyor pek diye , uyku rutinleri oluyor galiba bu aralar ,ama günde 10 kez falan hareket etmesi gerekiyormus
Fundogan Gigy canım duruş pozisyon a görede hissetmiyormuşuz sanırım bide hafta değişiklik Lerinde de böle bi sakınleşiyorlar onu fark ettim hep öyle oluyor nedende 😊
Gigy Fundogan evet bence de öyle onu demek istedim 🙈 Bizim kız sırt üstü daha iyi mesela tekme atıyor deneyin siz de 🙈🙈🙈
MerveKozann Fundogan Tatlı yiyip uzan bir süre sonra hissedeceksindir. Hareketler göbüşünde de belli olur. Fakat sorun olduğunu hissediyor içinde kuşku varsa bi acilden baktırmalısın. Bazı şeyler aksatmaya gelmez
SeymaK Fundogan 30da bende de aynı şey olmuştu neden bilmiyorum sonraki günler düzelmişti 33. Haftaya ilk girdigim gün ve sonraki gün de öyle oldu sonra düzeldi niye anlamadım yeni haftaya başlangıçta bi durgunluk geliyo sanki korkmuştum ben de