WandaMaximoff https://hizliresim.com/fDEsYz @Gulsen4224 Canım bana da bir tahminde bulunur musun? Şimdiden vakit ayırdığın için teşekkür ederim💖🌸
Seymaacih Gulsen4224 1 ay önce falan size foto atıp sormuştum kız demiştiniz bugün cinsiyetimiz belli oldu ve kızzz 💖 teşekkür ederizzz 😍😍
Gulsen4224 Seymaacih rica ederim cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesini yazdığın için teşekkürler balım🥰😂😇😍
Anja Gulsen4224 yanilma payida oluyor degil mi? Dun malesef ogrenemedim gostermedi dedi doktor suan birsey diyemedi bir heyecanla gitmistim oysaki. Erkek hissediyorum bastan beri bakalim detaylida ne olucak🤲🏻
Gulsen4224 Anja ewt balım illaki yanıldığımda oluyor rabbim gönlüne göre versin inşallah genelde kız bebekler göstermiyor ama bakalım senin bebeğin ne olcak 🥰🙈
Anja Gulsen4224 gel birde bana sor, dun bir heyecanla gidip elin bos donmekte varmis diyorum🤦🏻♀️ Herseyde elbette bir hayir vardir cok sukur saglikli hersey yolunda oldugunu gormek bilmek daha onemli ama bu ay sonunu nasil cikarticagim bilmiyorum🤷🏻♀️
Zeynep_99 Fndmrplt off sorma vallah ya bende doktorum 4 hafta yada 6 hafta sonra tekrar gel dedi ama nasıl sabretcem bilmiyorum 😅😅