Elif3534 Selam kızlar 13+4 üm. 50 kilo ile hamile kaldım 1.5 kilo almışım. Hızlı bir giriş mi yaptım bilmiyorum ama çok almak istemiyorum. En fazla 10 kilo almak istiyorum. Böyle başlayan var mı? Bu arada hiç kusmadım. İştahım açıktı. Cinsiyet erkek 😊
Minikasya Elif3534 Ya takma ve kasma. İlk gebeliğimde gebelik şekerinden 56 dan 85′e çıktım. Doğumdan 2 ay sonra 60 kiloya düştüm. Hiçte dert etmedim. Tel bir çatlağım ve sarkmam bile olmadı
ikiponcik_annesi Elif3534 bende ilk trimesteri 2 kiloyla atlattım oo çok iyi gidiyorum derken ikinci trimesterde 5 kilo birden aldım nasıl oldu inan bende anlamadım gebelik şekerim çıktı heralde ondandır diyorum ve daha önümde koskoca uçüncü trimester duruyo 😱 napalım sağlık olsun artk 🙈😁
didemblr Minikasya nasıl verdiniz kiloları ben de 54 ile hamile kaldım 79um şuan cokkk aldım ne kadarını verebilcem acaba merak içindeyim
Minikasya didemblr Kendiliğinden gitti. Oğlum 20 gün emdi birde. Yani emziremedimde doğru düzgün. Ama çalışıyordum. Erken iş başı yaptım. Bilmem etkisi varmıdır
didemblr Minikasya olabilir ben de 2 ay sonra işe döneceğim insllah çabuk veririm. bebiş neden emmedi acaba
Minikasya didemblr Kendi istemedi. Elimden geleni yaptım ama olmayınca olmuyo. Emzikte tutmadı hiç. Her çocuk farklı
didemblr Minikasya tabiki de sağlık olsun yeterki canları sağ olsun, her çocuk farklı büyüyor Allah bağışlasın insllah 😊
Elif3534 ikiponcik_annesi dikkat etmek lazım demek ki. Yürüyüş yapıyorum bakalım pilatese de başlıcam yavaştan :) hayırlısı artık.
ikiponcik_annesi Elif3534 valla bende yürüyüsler yapıyorum işte en azindan biraz frenlerim diyorum bakalım yarın doktora gidicem zaten diyet vericektir muhtemelen 😬
Elif3534 ikiponcik_annesi olsun sağlıkla gelsin. Tabi en az zararla kapatsak iyi 😅 doğumdan sonra çok hızlı verenler varmış. Onlardan olalım inş ☺️
ikiponcik_annesi Elif3534 bende veririm diye düşünüyorum 6 yaşında bi ablamız mızmız bi baba varken başımda dal gibi kalırm kesin doğumdan sonra 😒 bide kızımda okula başlaycak küçükle nasıl olacak bakalım 😁