Kkubraaa Ümraniye eva klinik detaylı ultrason ücreti ne kadar acaba bilgisi olan var mi.(doktorum Kadriye Hanım)
aylul0 uraluygar kaç haftalıkken çağırdılar sizi? Ben de sıra bekliyorum 🤗 memnun kaldınız mı, kaç dakika sürdü ve fotoğraf falan veriyor demi 😊
uraluygar aylul0 ben 22+3de girdim. 45-50 dakika civar surdü cok detaylı anlatti doktor cerrahpasanın doktoru. 4 tane renkli 5 tane siyah beyaz resmini verdi birde rapor yazdi
aylul0 uraluygar 22 haftadan sonra mı arıyorlar acaba ya daha önce giren oldu mu acaba biliyor musunuz 🙄
Linasalamandre uraluygar ayyy ya ağzını burnunu sevsinler tipe bak 😍 bende sıradayım bekliyorum heyecanla
uraluygar Linasalamandre 2.5 yasinda ki oglumun kopyasi resmen ultrason resmi , insallah dogunca da benzerler ikiz gibi olurlar :)
Linasalamandre uraluygar maşallah sağlıkla gelsin 🧿 🥰 doktorunuz kim Eva klinikte ? Bir de bu detaylı ultrason doktorun odasında mı oluyor ayrı bir yerde mi ?
uraluygar Linasalamandre doktorum Yasemin hanım. perinatolog her hastayı kendi doktorunun odasında muayene ediyor
uraluygar aylul0 merhaba. ben 17 haftalikken Yasemin hoca danismaya bildir dedi haftani bende bildirdim onlar beni aradilar sonra ayrintili icin