Tuba18 Arkadaşlar derya sağlam, Müjgan özdarendereli ve semiha cengiz bu üç doktordan birine giden varmı
Glakky1 Tuba18 ilk kontrolümde semihaya gittim ama pek sıcak gelmedi bana makasi Alper turala gittim. Doğurdum çıktım😁
Pemberuyam_ Tuba18 Merhaba söylediğiniz doktorları bilmiyorum ama kadın doğum hastanesinde İslim Özbey var benim doktorum o, tavsiye ederim çok memnunum ilgili ve naif bir doktor
Tuba18 Pemberuyam_ ben 37.haftama girdim doğum için arıyorum aslında doktoru acaba söylediğiniz doktorun instagram hesabı var mı maraşta kadın doğum hastahanesinde değil mi
Pemberuyam_ Tuba18 Instagram adresi var mı bilmiyorum ama yok bence varsada özeldir. Evet Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde
Glakky1 Tuba18 çok iyi ben çok memnun kaldım ilgili de hem. Ben kendim sezeryan istedim kendisi normal doğum yaptıracaktı
Tuba18 Glakky1 bende korkularımı alacak doktor arıyorum çünkü gittiğim doktor baya korkuttu beni makasi hastahanenin adı mı yoksa bir klinik falan kusura bakmayın çok soru sordum ama son haftalarda oluşum için hemen doktor bulmak istiyorum artık
Glakky1 Tuba18 yanlış yazmışım orada Markasi hastanesi/Alper Tural İyi Bi doktor detaylarıyla bilgilendiriyor. Tavsiye ederim yani ama tercih size bağlı🤍
Glakky1 Tuba18 45 TL muayene, en son da 60 verdik sanırım Normla doğum da ücret yok sanırım Sezeryan 1000 TL verdik
Tuba18 Glakky1 aa çok teşekkür ederim cevabınız için bu hafta gideceğim inşallah içime sinen bir doktordur 😊