Melisaustundg Merhaba anneler anne adayları. 10+4 haftalık gebeyim baş ağrılarım çok şiddetli oluyor sizler hangi ağrı kesiciyi kullanıyorsunuz ??
NilayRuya Melisaustundg sadece parol canım . Ben bide tülbent e kolonya sürüyorum yada soğuk patates koyuyorum öyle sarıyorum başıma rahatlatıyor. O haftalarda çok şiddetli baş ağrılarım oluyordu
Cimen_bebek Melisaustundg Bugün acillik oldum bu yüzden ama yinede doktor içmem için birsey vermedi. 16 haftaliğım. Asiri tansiyon düşüklüğüm var ondan kaynakliymis benimki.
ilaydamucizem Cimen_bebek benimde tansiyonum düşüyor ve başım çok ağrıyor. Ne yaptılar acilde ? 16 haftalık hamileyim
Lavinyaaaa Cnm ilaç içmek yerine bol bol su içmeye ve karanlık sessiz bir odada dinlenmeye ne dersin? :) Şahsen bebeğe zararı olmasa da ağrı kesici sonuçta sentetik maddelerden üretiliyor ve ağrı kesicilerin bağımlılık yapmak gibi bir huyu var
Cimen_bebek ilaydamucizem Kan aldilar genel kontrol amaçlı ve serum taktılar suan gayet iyiyim şukur ki🙏
Minitontik Melisaustundg sizin haftalarınızda baş ağrısından ağlıyordum . Bi insanın başı her gün mü ağrır diye. Yatağa bağlanmıştım. Magnezyum kullanmaya başladım. 34. Haftamdayım hala kullanıyorum. Ne baş ağrısı kaldı ne başka bişey. Doktorunuza danışın bence ağrı kesicidense magnezyum kullanın♥️
Zmrkays Melisaustundg bende 10+4 um bugün baş ağrısından oldum resmen başımın sağ tarafı enseden gözume vuran bir ağrı limonu buzlukta bekletip onunla masaj yaptırdım eşime iyi geldi doktoruna sorup yine rezene çayı icebilirsin benim doktorum onu onerdi
Melisaustundg Zmrkays evet ağrı şekili hemen hemen benziyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻