Mrymozr 37+1 haftaligim ve bugun çatı muayenesi oldum fakat fazla musait olmadigini söyledi doktorum bebek iri degil normal dogumu deneriz ama sezeryan olma ihtimali de var dedi. Peki eger normal olmazsa sezeryan günü verirse bu isteğe bağlı sezeryanmi oluyo yoksa mecburimi? sormayı unuttum doktora
Tuba18 Mrymozr benşm bildiğim normalden sezeryana dönerse o da Doğum hane aşamasında mecburi sezeryan olur o ama direk gün verirse isteğe bağlı olur
Minikasya Mrymozr Normali denerken bebek çıkmayınca ordan hemen seni sezeryana alıyorlar. Çünkü deneriz demiş. Sezeryana karar verirde hiç normal denemezsen o zaman gün veriliyor. Ama denedim olmadı ordan kalk eve git gün al öyle bişey yok
Muratnannesi Mrymozr dr unla tekrar konuş ve riske atma suni sancıda bebek strese girebiliyor. Zorunlu sezeryan plesenta previa, makat geliş, yada çatı normal doğuma uygun olmaması,, Normal doğum sırasında bebek strese girdiğinde, riskli gebeliklerde oluyor.
Mrymozr Minikasya Ikisinin acısını çekmek cok zor olur yaa napcagmi bilmiyorum normali cok istiyorum ama