alimerve Kuzular kadın doktor olması önemli benim için İstanbul’da kadın perinatologa giden memnun kalan uzun muayene dikkatli incelemesi gerekiyor ve ve renkli resim vermesini istiyorum 😍
paradiseeeeee alimerve hangi semtlerde istiyorusunuz onura yazın bir sürü tavlar gelir yoksa kafanız karışır gidebileceginiz noktaya insanlar sizi yönlendirsin
black8 alimerve Anadolu yakasındaysanız Radyolog Halil Mesut çok başarılı bu konuda. Fiyatı da 390 liraydı yılbaşından önce bilginiz olsun ☺️
birprensesvebirprensannesi alimerve Ali ekiz Ataköy Towers da 600 TL canım yarın gideceğim bende. Kızımda gitmiştim gayet memnun kalmıştım yine gideceğim 🙏 Erkek ama memnunum 🤷
alimerve birprensesvebirprensannesi ona gitmeyi çok isterdim ama kadın doktor suanlik tercihim sagol yinede 🤗
Sevcann41 birprensesvebirprensannesi bende ona gitmeyi düşünüyorum da nette iyi yorumlar gördüm denildigi kadar iyi mi sizcede ne kadar süre bakıyor birde
birprensesvebirprensannesi Sevcann41 Yani kızım donmediginden dolayı 1 buçuk saat sürmüştü ama en aşağı 45 dakika sürüyor canım evet güzel ilgileniyor 🙏
MS92 alimerve Çamlıca Medipol Hastanesi Emine Hanım kesinlikle tavsiye ederim. Oldukça fazla renkli fotoğraf verdi. İnanılmaz tatlı dilli, espirili, her şeyi detaylıca söylüyor. Ben çok memnun kaldım. 😊
sumeyyed MS92 ücret ne kadar acaba bir de muayene ücretini biliyor musunuz ve tamamen bilgili güvenilir bi doktor mu
NAZ2333 alimerve canim afiyet hastanesinde nurcan peker cok memnun kaldim renksiz 255 renkliside 417tlydi sanirim tam hatirlamiyorm baya inceledi ve cok iyi bi dr once sirt ustu sonra saga dondum sola dondum her acidan inceledi ve her detayini soyledi sonra onu dosya halinde cikarip veriyo usglerle birlikte
NAZ2333 alimerve veriyolar canm ama yanilmiyosam esleri almiyolar ama sen yinede girerken sor benim esim isinden dolayi pek gelemiyo benimle ondan dolayi bilmiyorm