Haticeackgzzz 18+3 haftalığım detaylı Ultrason gereklimi 21. Hafta zamanına denk gelecek şekilde detaylı ultrason için randevu aldım perinatolojiye zor randevu bulunuyor diye ama kendı doktoruma sormadım daha 10 güne kendı doktoruma gidicem ve gereklimi sorucam
Aygul01 Haticeackgzzz tabi ki gerekli. Hiç ihmal etmeyin. İyiki randevuyu almışsınız iyi etmişsiniz yanı.
eilik Haticeackgzzz Kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. Her organı tek tek inceleniyor, Allah korusun bir şeyi varsa anne karnında veya doğumda tedbir alınarak tedavi gerçekleştiriliyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 😊
Mervegnlts Haticeackgzzz Aynen tabi gerekli canım bende yaptırdım geçen herşeyini tek tek söylüyor doktor insanın içi rahatlıyor yani 🥰
Haticeackgzzz Aygul01 doktora sormadan aldım ikili testte falan oran düşük çıktı diye diğer testlere gerek yok demişti doktorum o yüzden kendı kafam iş yaptım mı acaba diye düşünmeye başlamıştım teşekkür ederim bilgilendirme için
Beyzan Haticeackgzzz tabiki gerekli ve perinetolog dan randevu almışsınız çok iyi yapmışsıniz. Bebeğin iç organlarına bakılıyor kalbine beynine kemiklerine bakılıyor bebek net görülüyor
Tuuanammm Haticeackgzzz cok gereklı mutlaka yapılması gerekıuo ben yaptırdım ve malesef bebegımın sag bobregının olmadığını ogrendım perınatolojıye gıdıcem tekrar sureklı takıp edılmem gerekiyor. Dogunca da ona gore erken müdahale yapılcak🙏
Aygul01 Haticeackgzzz ikili testler ve diğer testler inanın detayli ultrason kadar onemli degil. Gebelik sürecince en önemli muayane detayli ultrasondur. Yanı hiç bir testi yaptırmayın ama detaylı ultrasonu mutlaka ve mutlaka yaptırın. O yüzden siz doğru olanı yapmışsınız hiç endişe etmeyin bile. Saglikli gebelik diliyorum ☺️🌺