tcasl Bir dahaki ay ikili tarama testi istedi doktor ama devlet hastanelerinde yapılıyor mu bilgisi olan var mı
Nejlaoyku tcasl yapılıyor diye biliyorum ben tıp fakültesinde ücretsiz yaptırmıştim 21. Haftada detaylı ultrasonu ücretli yaptırmıştim
Enk3333 tcasl yapılıyor zaten sadece siz sadece kan veriyorsunuz doktorlar grafikleriyle görüyor ben ikili üçlü hepsini devlette yaptırdım 25. Haftamdayım
Selinn27 Devlette yapılmıyor özel hastaneler yapıyor canım şimdiden hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah 🙏
Enk3333 Selinn27 hayır devlette yapılıyor bende ikiliyide üçlüyü de devlette yaptırdım zaten sadece kan veriliyor
Meyracukurmaraz Yapılır ama devletteki doktorun istek yapması gerekiyor. Doktora kalmış bişey özelde takipliysen orda yaptır diyenler olabilir. Kendi takipli hastalarına istek yapanlar olabiliyor
tcasl Meyracukurmaraz şuan iki defa özele gittim ama bundan sonra devlete gitmek istiyorum o yüzden orda devam etsem yaparlar mı diye düşündüm
mucizem09_ tcasl akdeniz universitesi canim eltimde ataturk hastanesinde yapti benim hastsne sadece detayli yaomiyor ondada ataturke gidicem ama devlet hastanelero hepsini yapiyot
Busehas Merhaba ben devlette yaptırdım herhangi bir ücret ödemedim kan tahlili verdim doktorum ultrasonda da baktı yaklaşık 10 gün sonra sonuçlar çıktı
minikmucizem211 Fersah merhaba acaba özel derken nerede kime yaptırdınız ben de çanakkale de yaptıracağım bu ay bilgi verebilirseniz çok sevinirim 🙏🏽