Valendia Kızlar bir kaç gündür birden kalbim hızlanıyor nefes alamıyorum ve ateş basıyor yaklaşık 20 saniye sürüyor. Bebekte taş kesiyor sonra geçiyor . Yaşayan yada bilgisi olan varmı?
ikincimucizemmmm Valendia artık doğum yaklaşmış canım korkma ben ayakta duramazdım taş gibi sert olurdu karnım çok korkardım o hafta doğmuştu oğlum kendini yoğuncada bebek sertleşiyor dinlen tatlım merak etme çok normal için rahat etmezse doktorundan bilgi al
Beyzan Valendia artık bebek nedeniyle tüm organların yeri daraldı azicik iş yapınca insan oksijensiz kalıyor. Bu haftalarda en güzeli bolca dinlenmek Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 😍
yenianne140920 Valendia canım tansiyonunada baktır bende hiç hiç tansiyon yoktu 38. Haftada çıktı son haftalarda tansiyon görüle biliyor
Aloneanqel Valendia bende de oluyordu canım. Doğum yaklaştığı bebek büyüdüğü içindir. Sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻
Valendia ikincimucizemmmm saol cnm bende bebebgin büyümesine bağladım. Cuma kontrol var bakalım insallah bi sorun çıkmaz 🤗
Ebrumazlm ikincimucizemmmm gerçktenmii😐 28 haftalk hamilym ve bnm de ayni belirtiler oluyor kac gundr yani erkn dogm riski faln olurmu?
Ozlemtuncay Doğumla alakası yok bence çünkü bende de 37 haftalıkken aynı oluyordu ellerim titriyor kalbim çarpıyordu 39+1 oldum hala oluyor
Valendia yenianne140920 ama tansiyon olsa uzun sürmezmi belirtileri yada siz ne yasıyordunuz tansiyonunuz yükseldiğinde?
yenianne140920 Valendia valla ben birsey yaşamadım nstye girdim ölçtü 15 8 çıktı o sırada çok sıra olduğu için sadece streslendim o kadar