Hatice3 Kızlar şimdi bir konuda ufakta olsa bilgilendirmek istiyorum Ankara’da yaşıyorum özel bir hastanede muayene için gittim 62 ₺ muayene ücretiniz var dediler ilk defa gittiğim için bilmiyorum tabi fiyatları sonra ben ücreti ödemeden önce faturamı alabilirmiyim ödediğime dair dedim bu sefer 38 ₺ aldılar neden böyle yapıyorsunuz insanları kandırıyorsunuz dediğimde ses seda yok aman dikkat edin hangi özel hastane olursa olsun ödeme yapmadan önce faturanızı isteyin o faturayı size vermek zorundalar enazından böyle önlem alalım kendimizce .
deletedmom43 Hatice3 Eee nerdeyse hepsi ödeme yapınca sen istemeden fatura veriyor. Benim gittiklerim öyle yani
Gulo8984 Hatice3 fatura kesince nasıl ücret düşüyor ben anlamadım olayı benim gittiğim özel hastanede bana hiç fatura vermedi 75 tl ödüyoruz hep
Hatice3 deletedmom43 ödemeyi yapınca veriyorlar faturayı sıkıntı yok ama ödeme yapmadan istemeniz gerekiyor Ozaman böyle şeyler yapamıyorlar
Bas Kızlar bana ne diyosunuz acaba ben tüp bebekle. Hamile kaldım hala tüp bebek doktoruma gidiyorum ve 175 tl muane ücreti ne yPalım kızım hayırlısıyla doğsunda az kaldı zaten
deletedmom43 Bas Nedennnn?? Tüp bebek tedavisinden pozitif sonuç alınınca genelde tüp bebek uzmanı bakmaz,başka doktora yönlendirir. Ayrıca bakıyorsa olsa bile sen devamlı hasta olduğun için cüzi,sembolik bir ücret alırlar. İlginç geldi🙄
Mercimeklerveannesi Bas bende tüp bebekle çoğul gebeyim. Hala aynı hastane be doktoruma devam ediyorum. 9 haftalık kuzularım ama kanamalarım oluyor ara ara. Dün yatış verdiler ve 1 gece yatış için tam 850 tl ödedik... ellerine düşenleri yolmadan göndermiyorlar yazıklar olsun 👏👏👏
Nesimee Bas aynen canım gittiğim hastanedeki tüp bebek uzmanıda 170 tl alıyor muayene ücreti. Benim doktorum 85 tl alıyor
Bas deletedmom43 valla cnm orda tutmsk üçin elinden geleni yapıyo het gittiğimdefe ayrı masraflarda cıkartoyorr ne yapLım bizde sırf bebeğimizr bişi olmasın diye gidiyoruz verfipimizi verdik zaten kaldı iki ay o iki aydafa devam etcez mecbur yeterki kızıma bişi olmasınn
Mevsen deletedmom43 Ben 85₺ veriyorum kayseride yani tabiki sağlık olsunda ciğerim gidiyo cok az gidiyorum bu yüzden 🤭
Hsna1 Bende 85 tl ödüyorum faturamı istedim faturalandırma bölümüne yönlendirdi ordan ısterkende ne icin alıyorsunuz paranızı nereden alacaksınız gibi sorular sordu açıklama yapması nı istedim bazı hastalar vakıflardan falan alıyor dedi. Bende sgk yi aradim eğer fazla alındığını düşünüyorsanız faturalarınızı biriktirip bize gelin gerekli işlemleri yapalım dediler. Devletin alması gerek %15in sadece 2 katını almaları gerekiyormuş yani buda 30tl yapıyor ama ben sadece doktorun yanına girebilmek icin 85tl ödüyorum bakalım bitiriyorum ne çıkarsa artik
deletedmom43 Hsna1 %15’in 2 katı mı? Her hastanenin girişinde yazıyor nerdeyse şu şu oranda pay alınabilmektedir diye. Hatta Medicana’da %200 oranına kadar çıkıyor bu
Duyguynrky Hsna1 ben analık hakkından yararlanıyorum özel hastanede 55 tl ödüyorum faturada veriyorlar normalde de sigortalıysan 75 tl
Hsna1 Bende gördüm koskoca pankart aşmışlar hastanen içinde ama yinede fazla alıyorlar anlamış degilim deletedmom43
Hatice3 Gulo8984 canım fatura istemediğim için normalde ödeyeceğim tutar 38₺ iken 62₺ istediler ben ödeme yapmadan önce fatura istediğimde ise onu sisteme geçmesi gerektiği için mecbur doğru fiyatı aldı 38₺ yani ama istememiş olsaydım fatura 62 ödeyecektim ve bilmeyecektim fazla aldığını