Kubra0903 Kızlar merhaba biraz uzun olacak ama detaylıca açıklamak istedim. 2 gün önce doktor kontrolüm vardı. Kendi doktorum izinde olduğu için başka bi doktora yönlendirmesiyle kontrolümü o yaptı. Sancılarımın başladığını nst’nin sancılı çıktığını ve 1,5cm açılmanın da olduğunu söyledi. Zaten bir değişiklik olduğunu hissediyordum kendimde. Akıntım çok fazla arttığını ve renginin sarımtrak olduğunu söyledim. İdrar testi falan yapıldı enfeksiyon çıktı. Doktor antibiyotik verdi. 2 gündür kullanıyorum ama ben zaten migren hastasıyım hamilelikte de en çok problem bu yüzden yaşadım. Daha kötüsü migrenim tutunca tansiyonumda yükseliyor. Antibiyotiğim en yaygın yan etkisi malesef şiddetli baş ağrısı 😭 2 gündür geçmeyen bir baş ağrısı ile uğraşıyorum mecburen ağrı kesici içiyorum. Çok arada kaldım antibiyotiği bırakmak istiyorum çünkü tansiyonumun yükselmesi de çok riskli. Ne yapıcam bilemedim arada kaldım 😢 nolur bilgisi olan varsa ne yapabilirim 😢
Esrelf Kubra0903 canım niye eziyet ediyorsun kendine başka bir antibiyotik yazar. Git tekrar yan etki yaptığını söyle yoksa o baş ağrısı seni mahveder ve tansiyon daha kötü. Bide bol su iç.
Kubra0903 Esrelf allahtan su içmeyi çok seviyorum. Bi de su içmesem demek ki komalık edicek beni 😢 kendi doktorum olmadığı için hiç gidesim yok açılmam olmasına rağmen sezeryana almaya çalıştı. Sürekli korkuttu. Mecbur gidicem artık 😢
Esrelf Kubra0903 canım bekleme ona güevenmediysen başka bir doktora git. Başka bir doktorun ne dediğini duymuş olursun. Soracaklarını da sor. Migrenini de söyle.