Pinkbutterfly Kızlar molfıx alcaktm 1 numara kalmamıs bende slepyy aldım prima cok pahalı malum.Slepy nasıl kızlar ıyıdr inş
justwaiting Pinkbutterfly ben sleepy aldım hatta stokladim, fakat bir numarası biraz küçük eğer benimki gibi tombis ise bebeğiniz iki numara alın daha çok derim 🤗
Tahaninannesii Pinkbutterfly Kardeşim sleppy kullanıyor çok memnun bende aldım henüz doğum yapmadım ama🙈
Merinosunannesii Pinkbutterfly sleepy den cok kişi memnun bende prima almak istemedim pahalı diye molfix ve sleepy arasında kaldım kalıpları kücük filan diye duydum molfix e karar verdim
Pinkbutterfly justwaiting canm bnmde bebş kilosu onde dedı doktor 40 lı paket aldm snra 2 alırım dıye
justwaiting Pinkbutterfly kırklı paket size bir hafta bile yetmez ama günde 7 8 kere tuvalet yapacağını düşünürsek.
eylmylk Prima sadece para tuzağı bence. İçeriği de temiz değil üstelik. Sleepy öneririm. Çevremde kullanan herkes çok memnun sıfır pişik sorunu. Tabi çocuktan çocuğa değişebilir fakat deneyebilirsiniz. İçeriği de temiz losyon krem parfüm yok