Yagmur_C 38+3 üm 1-2 saat önce nişanım geldi şimdi de yalancı sancıdan çok farklı aşırı yoğun belden giren sancım var süre tutuyorum ama şu an düzensiz 10 dk 6 dk 5 dk gibi dua edin nolur eşimi bekliyorum hastaneye gidicez birazdan 🙏🏼
busbusssss Yagmur_C eşiniz gelmeden sıcağa yakın suyla bi duşa girin sizi rahatlatacaktır. Derin derin nefes alın kendinizi sıkmamaya çalışın. Kolay bi doğumunuz olsun inşallah
Yagmur_C Hep belden giriyor diyorlardı anlamıyordum gerçekten belimi hareket ettiremiyorum bile sancı girince ne demek istediklerini anladım şu an 10 dk da 1 geliyor dayanabildiğim kadar dayanıcam çok trafik var çünkü
Sbhmstfelf19 Yagmur_C bizlerede dua et canım gözün aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊
Esrakurtoglu96 Yagmur_C gözün aydın 🤗🤗🤗 Rabbim size bağışlasın yavrunuzu darısı ben ve isteyen herkese olsun inşallah 🥰❤️🤲🏻
Gokceeeee-_ Yagmur_C Allahım analı babalı büyütsün inşallah Allahım hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin hayırlı evlat olsun nasıldı doğumunuz 😊
Yagmur_C Gokceeeee-_ sağolun 🙏🏼 Bikaç küçük aksilik dışında iyiydi epiduralim tutmadı sancıları fazla hissettim ama sütüm de hızlı geldi o sayede her işte bi hayır var ☺️