Kubrakorkut Kubrakorkut bu nereye yuklendiya silemiyorim da geri cinsiyet tahmini yaptır cakdim beceremedim yardımcı olur musunuz bise olurmu hiç anlamadım 😐😐
_Mother_ Gulsen4224 kızz sen nasıl anlıyon maşallah valla 😂 ben bebeğin neresi onu bile anlamadım tövbe tövbe 😂😂🤣
Elbet-birgun-kavusacagiz Gulsen4224 kz bacim orda bebegin kafasi bacagi nerde nasil anladin 🤣🤣sag cevir yok sola cevir yok anlamadim neresi nerde🤣🤣🤣
_Mother_ Gulsen4224 aaa bebeğin kafası mı oo küçük hafta görüntüsü o zaman bu valla ben bacak arasını çekip atmış sandım 🤣🤣😂
Gulsen4224 _Mother_ kafası balım 🙈🤭kız sen bu bebeği anlamamışındır benim anladığıma bakma bu bebek belli geldi bana bazen bende öyle baka baka şaşı olucagım diye 😂belli olmayan bebekler de çıkıyor karşıma
Gulsen4224 Elbet-birgun-kavusacagiz sen sen he 😂sende maşallah baya bakıyorsun balım ama aslında belli de duruş çizgisini takip etsen bulursun balım🥰🙈🤭
Serpil-3 Kubrakorkut burda eli kolu kafası herşeyi belli ben daha 10 haftalıktı aynı belliydi erkek olduğunu anladık ve erkekmiş şimdi cinsiyet zaten cinsel organdan henüz belli olmaz
Kubrakorkut Serpil-3 aynen evet sağlık li olsunlar da kızı erkeği yok Rabbim sağlık li ömürlerini bereket li etsin bütün evlatlarımızın
_Mother_ Gulsen4224 sanırsam ultrason kalitesinden kaynaklanıyor canım 😘 ama senin yine maşallahın var 😂
Htcerdgn @Gulsen4224 benim bebeğimde bakarmisin canım çok merak ediyorum 🥰 https://hizliresim.com/A8s95O