Guzel_anne Hanımlar kızım 2 günlükken vefat etti hediyelikleri duruyor kimseye vermedim üstünde ismi yazıyor ve içinde çikolata var isim yazan kağıtları çıkarsam saklıcam çikolataları bayatlamıştır 😞 Olur mu napsam bilemedim 🤷🏻♀️
Gulsen4224 Guzel_anne başın sağolsun cnm rabbim rahmet eylesin meleğin🤲🏻🌸ama bayatlamamışmıdır ne kadar oldu yaptıralı🙄
Gizmolata Guzel_anne cennet kapısında seni bekliyor kuşun, başın sağolsun. Amaç çikolatalar bozulur kuzum dağıtıcaksın sonuçta insanlar yicek biri zehirlenir falan.
Minikbebek25 Guzel_anne başın sağolsun Rabbim bı daha evlat acısı yaşatmasın 😔 bayatlamış olabilir canım bak istersen
Guzel_anne Gizmolata zaten çikolataları mecbur atıcam içim rahat etmez isimlerini çıkarıcam içim biraz buruk
Guzel_anne Minikbebek25 amin canım dağıtsam olur dimi isimlerini çıkarıcam şimdiki yavrumun ismini takıcam ya biraz vicdan yapıyorum
Gizmolata Guzel_anne siz isimleri saklıcaksınız ben yanlış anlamışım pardon, isimleri kardeşi için mi kullanıcaksınız? Benim kafam karıştı kusura bakmayın🥰
[silindi] Guzel_anne ben de cennet kuşu annesiyim canım benim kızımda doğumdan sonra vefat etti. Çikolataları atıp kağıtları saklayabilirsin canım. Bir defter al hatıra defteri oraya yapıştır kağıtları. Şimdiki bebeğine bayatlamamışsa tabiki kullan ama bayatlamıştır o
OzgeSahin2 [silindi] sizinki niye dogumdan sonra vefat etti basiniz saolsun😔🥺Dayanamiyorum boyle duyunca acaba yavruma bisey olur mu diye cok korkuyorum
Guzel_anne [silindi] [silindi] cennette bize bekliyolar inşallah canım kutusu var zaten orda saklıcam 😞🙏
Sermec27 Guzel_anne rabbim sana sabr versin canim ben de mart ayında oğlumu kaybettim ama bayatlamıştır diye düşünüyorum canım rabbim aynı acıyla tekrardan sınamasın inşallah bizleri 🤲
Minikbebek25 Guzel_anne tabi ki dagitabilirsin ama bayatlamış olma ihtimali yüksek hiç öyle düşünme Rabbimin dediği olur seni cennette bekliyo Rabbim bu evladına uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin
Gulsen4224 Guzel_anne oy maşallah büyümüşte nisana gelecek sizin Bebek’te o zmn sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah cnm 🤲🏻😍
Sermec27 Guzel_anne Amin canım rabbim karnımızdakilere uzun ömürler versin acısını göstermesin inşallah 🤲