tatlissannee Şehir hastanelerinde isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı acaba ben normal doğum yapamayabilirim kalça çıkığı ameliyatlıyımm korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye o yüzden sezeryan istiyorum var mı olan ?
YuvarlanamayanPandaa tatlissannee senin isteğinle yapmıyorlar canım once normal doğuma bakıyorlar uygun değilsen çatı darlıgı falan gibi sonra sezeryana alıyorlar
Beyzan tatlissannee devlete bağlı hiç bir kurumda isteğe bağlı Sezaryen olmuyor ama sizin tıbbi bir durumunuz varmis belki bu durum nedeniyle Dr rapor yazabilir sezaryen için tabi durumunuz normal doğuma engel mi bilmiyorum ama geliş yolu ne olursa olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz Allah sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah
yenianneyenibaba1 tatlissannee annemin de kalçasında platin var kalça çıkıklığından 13 yıl önce kardeşim doğacağı zaman anneme normal doğum yapamazsın demişlerdi ortopedi bölümünden rapor istemişlerdi sezaryen için ortopedi doktorunuza başvurun bence
YuvarlanamayanPandaa tatlissannee evet ben de sezeyan istiyordum ama ilk yapmayız normal doğumu zorlariz deneriz dediler ama malesef benım çatım dardı genede deneyecegız dediler ben de özelde doğum yaptım çatı dar ve ırı kafalı bir bebekti normal çok zordu
tatlissannee Beyzan evet bu sıkıntı çıkarabilir bana kalça sonuçta doğumun ilerlemesi için önemli bir faktör. Teşekkür ederim cevap için amin herkese kolay doğum olsun inş🙏
tatlissannee yenianneyenibaba1 evet o zaman bir başvurayım ben verebilir doktor o zaman rahat olurum😊