Nejlaoyku Silverette gümüş göğüs kapağı kullanan varmi yada kullanan tanıdığınız varmi bu konuda hangi markadan satın alabilirim ? Doğumdan once almak istiyorum ama hicbir bilgim yok maalesef
MerveCeren Nejlaoyku bende hemen şurda yerimi alayım çok merak ediyorum kullanıp memnun kalan varmı die kuzenim çok çekti göğüs acısı gözüm korktu🤦🏻♀️😊
NefesDeniz Nejlaoyku Silvernurse.com en yakın arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı ve bu markayı aldı. Çok çok memnun bende bundan alıcam.
sternocleidomastoideus Nejlaoyku arkadaşım kullanmış çok memnun kaldığını söyledi bende aynısından aldım o yüzden
drysfk Sseedd10 ben 34. Haftamdayım herkes tavsiye etti bende aldım silverette xl. Doğumdan önce kullanmaya başlayacağım öyle öneriyorlar bakalım bende merak ediyorum etkisini.
Nejlaoyku drysfk evet doğumdan 2 hafta once diye okudum internette ama numarayı nasıl ayarlayabilirim ve sadece xl gördüm internette
Pregnantttt Sseedd10 evet canım göğüs ucu ve göğüsü büyük anneler için üretilmiş benimkilerin ucu olmadığı için normallerden aldım çokta memnunum
Nejlaoyku NefesDeniz şuan 27. Haftamdayım daha vaktim var 1 ay daha bekliyim ozamn göğsüm hamilelikten once 75 80di suan 90 95 1 aya ne olur bilemiyorum duruma gore xl yada normal alayim
NefesDeniz Nejlaoyku Benim size söylediğim markada bir beden yok. Std yani sepete ekledim beden filan seçtirmedi yine arkadaşıma sordum cevap verdiğinde yazarım sizede
Nejlaoyku Bazı gümüş kapaklarda xl gördüm galiba bi normal birde xl var gibi onu anlayamadım internetten alcam eczanelerde 2 katı fiyatı tam emin olmak istiyorum
drysfk Nejlaoyku aynen bir normal birde xl var. Xl olan biraz daha büyük boyu önemli olan göğsün koyu kısmını kaplamasıymış. O yüzden büyük almak daha mantıklı diyor kullananlar. Zaten normal ile arasında 30-35₺ fark var ben de faha geniş olanı aldım.