Alara8 Kızlar sabah yazmıştım kan da 4,57 çıktı diye ama sabah kan geldi ve aşırı karnım acıdı ve şimdi regl gibi geliyor lekelenme olmuyor resmen akıyor :) ve doktor bana dedi Regl in 3 gunu Klomen içmeye başla… sizce napiyim?
[silindi] Alara8 kimyasalmış demekki canım , için rahat etsin diye acile git istersen baktır ona göre başlarsın klomene
Elbet-birgun-kavusacagiz Alara8 degeriniz zaten negatif 5 ustu pozitif sayiliyo. Atiyosunuz buyuk ihtimal gecmis olsun
Bebegim0101 Alara8 ama egerki suan kimyasal gebelik yasiyorsan hormonlarin duzgun gorunmeyebilir bi dr .gorus istersrn cnm
Alara8 Elbet-birgun-kavusacagiz neyi atıyorum? Sonuç ne çıktıysa onu yazdım ne alaka atmayla ? O yuzden şaşkınım zaten hanımefendi
Elbet-birgun-kavusacagiz Alara8 yanlis anladiniz atiyosunuz derken gebelik baslangiciniz varmis degeriniz yukselmeden kanla atiyosunuz anlaminda yazdim🙄🙄
Alara8 Elbet-birgun-kavusacagiz ozur dilerim o zaman ya kafam cok karisti o yuzden yanlis anladim ;( kan testim yapiyimmi yarin ya
Elbet-birgun-kavusacagiz Alara8 estagfrullah ben acik yazmayinca yanlis anlasildi😊 verin bi yeniden kan eger artis varsa degerde doktora gidersiniz. Ona gore onlem.alirlar
Bebegim0101 Alara8 cnm once kanda gebelik degerin cikiyor,ama sonra kanamayla birlikte degerin dusuyor ve buna kimyasal gebelik diyorlar.yani soyle anlatim dollenme oluyor ama embriyo olusmuyor.