iLkMom Renkli ultrason da bebeğin cinsiyeti tam olarak belli olur mu kızlar haftaya randevum ve o zaman da 15 haftalık olucaz. (Bu arada doktorum özel değil o yüzden msj atıp soramiyorum )
Smanrsmsk61 iLkMom evet olur ama 18-24 hafta arasında yapıyorlar diye biliyorum o zamana kadarda zaten çoktan belli olur yani
Bbcln2913 iLkMom bizde 15+3′üz özel hastaneye gidiyoruz ama henüz bizimde ne cinsiyetimiz belli ne de renkli ultrasonda gördüm sanırım bunun için erken
sumeyyeesanli iLkMom bildiğim kadarıyla bebeğin cinsiyetini doktor herhangi bir ultrasonda görebiliyor. Renkli olması şart değil
iLkMom Smanrsmsk61 Doktor tahmin etti aslında cinsiyeti 14 haftalıkken ama hiç yerinde durmadıgi için acaba renkli ultrason mu istesem dedim belki o sırada görür cinsiyeti hemen öğrenmek istiyorum 🤭😅
Smanrsmsk61 iLkMom çokta merak etme bence çünkü biliyosun ki ultrason radyasyon renkli ultrason ekstra radyasyon bence 16.-17. Haftanda net bişey söylerler ☺️
iLkMom sumeyyeesanli sürekli hareket halinde olduğu için sadce tahminde bulundu aslında bekledik dursun diye ama durmadı intenrtten bakınca renkli de cinsiyet kesin belli olur diyodu 🙄