Derinsmom Rabia54_ normal daha da artcak demişti ve arttı 🙄 hatta suysa diye turnusollü ped kullandık ama renk değişimi olmadı
Nnjwkwkl Derinsmom bende aynı.yaptm birşey ckmadi ama sizn hafta falan naisl acana ben.baya tedrgin oluyorum
Rabia54_ Derinsmom bana öyle turnusollu pedle falan bakılmadı ama alttan bi alet takıp Baktı öksür ddi o beyaz renkli akıntı gelince su değil enfeksiyon dedi o kadar hala tedirginim ama suyum da falan bi azalma yok çok şükür
Derinsmom Nnjwkwkl valla 35.haftayı bitirdik öyle bi akıntım var ki gece bile geliyor suyum geldi sanıyorum hep bugün kontrolüm vardı azalma yok suyu iyi dedi
Derinsmom Rabia54_ benimde vardı enfeksiyon 32.haftada bdaha baktırmadım ama geçmemiştir muhtemelen 🙄 aynı şekilde suyumda normal
hngsrpg Rabia54_ 32. Haftadan beri böyle foruma baktığımda genelde böyle şikayetler oluyor diye çok takılmamıştım ama bir sonraki randevuda sorsam iyi olur
zerdali__ Rabia54_ o bendede var,30 haftada basladi bugun doktora gitmistim mantar enfeksiyon akintisi bu sekilde olabilir dedi,suyun normal gorunuyor dedi
Vuslat23 Bnde 32 haftamdayım bndede beyaz ve sarımsı oluyor arada kasıntıda yapıyo enfeksıyon be mantar ilerlerse bebege zarar ihmal etmeyın dr. Bana ıkı krem bır fıtıl verdi kullanacagım