[silindi] Mahirissmoms doğum sonrası emme refleksini geliştirdiği söyleniyor canım 🥰🥰 değil mi nasıl tatlılar öyle 🙈🙈❤️❤️
BurcuLice Mahirissmoms bende ilk dün yakaladım hıçkırdığını bu sabahda hıçkırdı sanırım amniyon sıvısı yuttuğu için hıçkırıyor kesin bilmiyorum ama
Drsldyldz Amniyon sıvısını yuttuğunda hıçkırıyorlar, benim kizim hergün hıçkırıyor. Emme refleksi ve ciğer gelişiminin olduğunu okumuştum 😊❤
Esekoldurengunes Amniyon sıvısını yutunca hıçkırıyorlarmış. Ama internette bir yerde okumuştum, gün içerisinde çok tekrarlayan hıçkırıklar oluyor ise bu kordonla ilgili bir sıkıntı olabilirmiş. Bizimki de bu ara her gün hıçkırıyor 😊
Azad54 Nasıl anlıyorsunuz hıc kırdığını. Mesela benim bir yerde kalp gibi atıyor ama hissedilir derecede bnde acaba aynı yere tekme mi atıyor diye düşünüyorum. 33 haftalıgım bu aralar çok sık oluyor
Esekoldurengunes Azad54 Dediğiniz gibi aynı yerde kalp atışı gibi hissedilen hıçkırıkmış. Bizde önceden bebek büyüdü artık kalp atışı dışarıdan bile duyuluyor falan diye düşünüyorduk 😂
miniginannesi9 BurcuLice hickirdigini nasıl ayırt edebilirim? Ben hareket mi tekme mi hıçkırık mi anlamiyorum
BurcuLice miniginannesi9 canım hıçkırık sürekli aynı şeyi yapıyorsa ard arda bizim hıçkırığımız gibi düşün belli saniye aralıklarla pıt pıt ediyor ☺️
Esekoldurengunes miniginannesi9 Aynı yerde kalp atışı nabız gibi 1-2 dk gibi sürelerde arka arkaya pıt pıt hissediyorsanız o hıçkırıkmış 😊