Retina Kan pıhtılaşmanın ailede varlığı sebebiyle corasprinle 34 haftaya kadar devam ettik sonrasında clexsan 0,4 mg kullandı .doğuma bir gün kala iğneyi kesti doktorum.06.06.2018 sabah 10:45 te aldım ışılımı kucagıma.öncelikle hastaneye yatışımız yapıldı gerekli ödemeler vs.bir sürü imzalanan evraklar ve sağlık geçmişi sorguları.arkasından damar yolu açıldı.lağman yapıldı.( biraz rahatsız olurum diye düşünmüştüm ama gerçekten çok rahattım) bir kere tuvalete gitmem yetti daha gazlasını bekliyordum açıkcası.sonra ailemin eşliğinde asansöre yolculuk çok sağlam durdum aslında insanın içi birqz burkuluyor.hemen ameliyat odasına alındım belimden uyuşturu yaptı çok az bi acıtıyor ama anlık bişey.sonrasında hemen uyuşmaya başlıyorsun.üstüne geriyorlar bir örtü kolların bağlı.hafifte bir mahoşluk oluyor kafa bir milyon;)) sondayı takmışlar ruhum duymadı bile.bebeği çıkardıkları zaman bende mide bulantısı oldu baya çıkardım hemen başımı yana çevirip anında kesildi tabi o ara iğne yaptılar.bi ara yüzün kozardı alerji iğnesi yapıcam dedi o yaktı biraz kolumı uyardı gerçi yakar diye.onun dışında bebeğin çıkışı sana getirmeleri falan derken 45 dk sürdü.bebek çıktıktan sonra ne veriyolarsa müthiş bi uyku hali geliyor;) sonra çıktık ameliyathaneden odaya alındım kızımla birlikte;)) bebeğimizi eşime verdiler hiç beklemiyordum ama ağlamaya başladı çok duygulandı.o ara beni yatağıma yatırdılar.hemen sondayı çıkardılar beni sildiler güzelce temizlediler.uyuşuk oldugum içim hiçbirşey duymadım 4 saat hiçbirşey hiissetmiyorsunuz.bebeğimi emzirmeyi gösterdiler emzirdim ama sütüm yok pek maalesef mamayla destekliyorız sarılık olmasın diye önce emziriyorum gazını çıkarıyorız sonra mama veriyorız gazını çıkarıyorız.4 saat sonrasında ağrı kesici iğne yaptılar ilk gün ağrı duymadım duyduğum ağrı sadece regl ağrısı gibi ilk kalkış 4 te yaptılar.hiç zorlanmadım başım falanda dönmedi benim kan değerlerim iyiydi yürüken bile dik durdum ki 100 kg ile doğuma girmiştim.hiç ödemim olmadı hamilelik ve sonrasındada bunu her gün içtiğim maden suyuna bağlıyorum.gaz sancısı biraz zorluyor o sebeble mutlaka yürüyüş yapın ve ben gaz çıkaramıyorım diyince ya lağman yapacaz yada serumu var ama yinede yürümen lazım yoksa işe yaramaz dedi çok şükür gazımı çıkardım şimdi daha iyiyim.ama ağrı kesicilerimi aksatmıyorum iki kere iğne ve iki tana parol içtim sadece parolda baya kesti ağrımı.gören herkes sen baya iyisin dediler.bebeğimi kucagıma alabiliyorum emzirebiliyorum süt az olsada.hafif gögüslerim acımaya başladı kremliyorum.yataktan kalkmak biraz zorluyor ama dikkat ediyorum.birde bende omuz ağrısı oldu birqz üşütmüşüm ameliuathanede çıktığımda istemsiz titriyodım sonra geçtizo yüzden sırtımdan havlu eksik etmedim çümkü müthiş bir terleme olayı oluyor.kendinizi üşütmeyin yanıyorum diye açmayın kendizi.bu arada kozım 53 cm ve 4,220 kg ;)) çok çatı ağrım oluyodu doktor birkaç gün önce 3400 desede ben daha fazla olcagınj biliyodum.maşallahı var kızımın ve çok güzel;)) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kocamla kızımın arasındaki aşkı görmek bir ömre bedel;) hepinize kolay doğumlar kendinize iyi bakarsanız kolay geçiyor hamilelik ve doğımda;)
94duygu Retina canım me güzel anlatmışsın allah analı babalı büyütsün 👼🏻 benimde salı günü sezeryan çok heycanlıyım 😍
Retina 94duygu hiç heyecan yapma gayey rahat hiçbir sıkıntı olmuyor ama ameliyat sonrası dikkat et üşütmemeye