Caso9 İyi günler güzel anneler . Ben gümüş kapakta çok kararsızdım . Çok afedersiniz göğüs ucum da yoktu . 36. Haftada kullanmaya başladım ve etkisini gördün nemlendiriyor ve göğüs ucunu çıkarıyor . Almak isteyen olursa fikir olsun
2prensannesi2008 Caso9 bende bununla ilgili paylaşım arıyordum 🤗 Göğüs kalkanı ve gümüş kapak arasında kararsız kalmıştım
Caso9 2prensannesi2008 göğüs kalkanı almadım gümüş kapak yeterli olur dediler . 999 ayar gümüş kapak aldım ama şimdi iyili diyorum inşallah doğumdan sonra da Faydasını görürüm 🥰
2prensannesi2008 Caso9 göğüs kalkanı bebek emmediği zamanlarda takınca süt birikiyomuş o yönden düşündüm mochi var bide hangisi daha kullanışlı olur bilemedim
Caso9 Folikasit23 teendyoldan silvermoon aldım 999 ayar Hacettepe üniversitesi onaylı dıye tercih ettim ve gayet güzel
Caso9 Armindia silvermoon aldım 999 ayar daha uygundu ve Hacettepe üniversitesi onaylı olduğundan tercih ettim
Caso9 tipikbiryayburcu emzirmede göğüs yarası olmaması için ve erken kullanımda göğüs ucu çıkmasını sağlıyor
Caso9 Susam1 gümüş kapak emzirmede göğüs ucunun yara olmaması için ve gebelikten önce de göğüs ucunun oluşmasını sağlıyor
Susam1 Caso9 benim aksine gögüs ucum çıktı 😁😁 emzirince yara olduğunda mı kullanılıyor yani bu gümüş kapak yoksa yara olmadan önce mi yapılıyor