Rukiyecik pardon da neden fikirlerini alacak mışız ? Bana çok saçma geliyor böyle bir konu yüzünden de eşimle tartışmak istemiyordum ta ki düne kadar . Henüz 13 haftalığız dün küçük görümcem Kayınvalidemlerdeyken bıçak makas hangisine oturuyorsan cinsiyeti o oluyormuş dedi tabi ki böyle şeye inanacak insan değilim kırmamak için hadi yapalım dedim . Erkek çıktı Kayınpederim bir an da Melik şah geliyor diye bağırmaya başladı . Baba ben o ismi hiç düşünmedim ve kulağıma hoş gelmiyor dedim . Öyle deme günaha girersin dedi Allah’ın ismi diye dememem gerekiyormuş Melik tamam da Melik şah ne oluyor yahu işte cahile laf anlatamıyorsun. Eşimin gözüne baktım hiçbir şey söylemedi eve dönerken eşime bak aileni kırmak istemiyorum ama benim istemediğim ismi sen bile asla koyamazsın lütfen bir daha dile getirdiklerinde hayır demeyi bil . Ben kalp kırmam hayır demem ama tabiki koymam dedi . Bu sefer dicekler oğlum sevmişti gelinim vazgeçirdi . Kimliğini biz çıkarıyoruz çocuğun ama dua ile ismi okunurken öyle bişey okursa Kayınpederim çocuğun yüzünü bile göstermem çok netim bu konuda .