Alyamm_ evet o sıkıntıyı birkaç kişiden bende duydum 🤔devlet hastanelerinde ve şehir hastanelerinde özellerde olduğu gibi kesin olan sezeryane dahi gün vermediklerini falan vs , hatta arkadaşımında ikinci sezeryanıydı orda doğum yapmıştı onada sordum 37.haftasında ağrısı olduğu için direk gitmiş sabahına sezeryane almışlardı birazda aciliyet sırasına göre sanırım falan dedi hatta banada saçma gelmişti 🤷🏻♀️dedim ki zaten belli sezeryanım boşuna niye ağrı sancı çekiyim ki direk gün verseler daha iyi olur boşa strese girmemiş olurum dedim arkadaşımla bu şekilde konuştuk aramızda falan sonra işte dedim en iyisi doktorla konuşmak ben 2 hafta önce en sonki kontrolümde bunu doktoruma sordum doğruluk payını haftam belli zaten daha önce 38 den sonra alıyoruz öncesinde aksi birşey olmassa demişti,doktoruma ağrı sancı olmassa neyi beklicem diye sordum oda olurmu öyle şey kim dedi falan dedi sen zaten sezeryanlıksın belli yani dedi haftan geldiği vakit geliceksin dedi ama o zamana kadar öncesinde veya sonrasında en ufak bi ağrı sancı kasılma vs hissedersen hemen acil çıkıp buraya geleceksin dedi senin sancı çekmemen lazım yoksa rahmin parçalanır dedi sezeryan olanlara sancı bekletmiyoruz zaten dedi vee bunu duyuncada içim rahatladı 🤤o yüzden aksi türlü zaten saçma olurdu canım ne olursa olsun sezeryanı kesin olanları çok bekletmiyorlarmış zaten 😌