selen8sefam Aynen bende burdayım aramızda 1 dakika mesafe gösteriyo baktım da haritadan visko love'nin orda mısın?
selen8sefam Hiramerve06 ben de almini vardı biliyomusun yerine şok açıldı o sokaktayım eşimle yürüyüş yaparken geçiyoruz ama hep o viskonun önünden 1437.sk 😊
Happygril selen8sefam biliyorum canım bende eşimle yürüyüş yaparken sizin sokaktan geçiyorum hangi hastaneye gidiyorsun😊
selen8sefam Mbtrm sultan pınar Dündar doktorum çok memnunum ben kendisinden çok detaycıdır hiç bi detayı atlamaz istediğim zaman da telefonuna ulaşabiliyoruz anında cevap verir henüz doğum yapmadım ama 32 haftalık olduk başından beri gidiyoruz
Mbtrm selen8sefam peki Doğum ücreti ne kadar gece falan Doğum olduğunda gelebiliyor mu az kalmış sizin Doğuma 😊
selen8sefam Mbtrm 4 bini buluyomuş doğum ücreti yapılan işleme göre gece gelip gelmediğini sormadım iyiki dedin gittiğimde soruyum muayene ücreti de 105₺ 😊
Mbtrm selen8sefam doktorun girmesi önemli 😊 bende Hüseyin kafalıyı duydum çok önerdiler yeni doğan yoğun bakım olması falan güzel özellikler hastaneyi görmedim ama temiz güzeldir inşallah
selen8sefam Mbtrm benim için önemli değil çocuk çıksın da nasıl çıkarsa çıksın kim çıkarıyosa çıkarsın 😂