Rabia941_ Arkadaşlar merhaba.Ben rahim filmi çektirdim.Ve sağ tüpümde sıvı vardı doktor laparoskopi yapmam gerektiğini söyledi.Bu süreci yaşayan veya bitkisel yolla atıp hamile kalan var mı?
Esrasrgzl Rabia941_ canim o tüple gebe kalamazsin diğer tüpün açıksa onunla kalabilirsin ama diğer içi sıvı dolu olan tüpün bebegin tutunmasina engel olur ve düşüğe sebep olur o yuzden laparoskopi olup ya o tüpün içini boşaltir doktorun yada tüpünü kapatmasi lazım çok geçmiş olsun 🙏
Meless Rabia941_ ben varım sol tüpümde hidroselpinks vardı. Banada aynısını dediler. Ben soğan kürü yaptım ve rahim filmi çekildiğim ay gebe kaldım.
Cicek10 Rabia941_ benim öyleydi iki tüpümde de vardı önce laparoskopi yapıldı açıldı temizlendi ama yine oldu ve sürekli kist oluyordu sonra benim iki tüpümde alındı canım tüp bebek öncesi şimdi tüplerim yok 😞
Meless Esrasrgzl benimde sol tüpümde var. Doktorum dış gebelik şansın artar dedi sadece diğer taraftan döllenen gebeliği düşürmezmiş. Banada operasyon dediler. Şu an gebeyim çok şükür
Rabia941_ Meless soğanı yapmadım.ama brokoli kürsünü yaptım gelecek ay soğan kürü yapıdan bende hayıt tohumda içtim bu ay
Meless Esrasrgzl rabbim hayırlısını versin rabbim yardımcısı olur inşallah ben allaha bırakmıştım artık 25 yaşındayım. Operasyon çok korkutmuştu çok şükür gerek kalmadı elhamdülillah🤲🏻😍
Hatice9620 Rabia941_ benimde tüplerim tıkalıydı ve içinde sıvı birikmişti normal yolla gebe kalamazsın dedi doktor tüplerim alındı ve tüp bebek tedavisi gördüm o içindeki sıvı embriyonu düşmesine sebep olur dedi
Meless Rabia941_ canım sen soğan kürü yap bir de adetin bitsin 2gün sonra beline yakı yapıştır eşinle değerlendir. Ben gebe kaldığım ay soğan suyu,yakı yapmıştım. Hangisi bahanesi oldu bilmiyorum