Esralacn merhaba kızlar bebeyim sabah ediyordu bir kaç saattir etmiyor yemek yedim sol tarafıma yattım yok korkuyorummm bu haftalarda böyle olan varmı 29 haftalıgız
RuveydaYasin Esralacn bende 27+3 üm 2 günden beri çok nadir bazen hiç hissetmiyorum bende korktum ara ara onu rahatsız ediyorum tatlı yiyorum bir iki kere belki ediyor
Burcuckmk Esralacn benimki mesela gunduzleri fazla haraket etmez akşamları harakete geçer düz uzan biraz haraketsiz kaldiktan sonra karnini dürt parmaklarinla ve seslen ona bence haraket edecektir
Hamileyim-mutluyum Esralacn canım ben de sabah post açtım ben de 29+3 günlük hamileyim dünden beri çok hissedemedim gittim doktora kalp atışı vardo çok şükür ama 1 hafta gerde dedi gelişimi için rahat etsin doktora git
RuveydaYasin Dilara8228 bende yarına randevu aldım normalde Mart 2 sin de 1 ayım doluyor lakin böyle durmaktansa erkenden giderim
Esralacn Hamileyim-mutluyum ben iki gün önce doktordaydımmm kalp atımını makinem var dinledim ama korkuyorummm normalde hareketliydi