Minnakhamis Buse070746 26 haftalık ikizlere hamileyim şimdilik yok ama illa ki çatlayacağım 🥺 kaçışım yok 🙇🏻♀️😂
Mlkrfk Buse070746 bende 26+3 şu ana kadar olmadı ama asıl büyüme ve gerginlik bu haftalardan sonra başlayacağı için sevinmiyorum pek çatlamadığım için illa ki olacak birşeyler 😇😇
Hanz Buse070746 benim hic yoktu canım 1 gün bir uyandim yirtilmisim bol yag sur birazda genetik birsey aslinda
Sevil2204 Buse070746 33.haftadayım çatır çatır çatladım 🤣 hiçte gözüme batmıyor vallahi eşimin de aynı şekilde geçen baksana harita gibi oldum dedim aman hatun sende olcak tabi can taşıyorsun bebişimiz büyüyor orda dedi 🥰
ADamla Buse070746 36 haftalığım göbeğimde hiç çatlağım yok inşallah bundan sonra olmaz. Ama sol yanımda biraz çatlağım oluştu ne alakaysa 😂
mavibahar Buse070746 Biraz sizin vücut yapınız birazda kiloya bağlı. Tabii bu işin genetik yönü de var. Benim ailemde kimse çatlamadı mesela 😁 Ama bu çatlamayacağız anlamına gelmiyor.😁 Bence Bol su için,vücudunuzu nemli tutun ve önleminizi alın. 😉
Mom97 Buse070746 ben doğurdum canım bir tane bile çatlağım yok şükür. Şimdi ikimciye hamileyim inşallah bundada olmaz