Merveakbb Prensesannesi41 Doktor alttan muane etti kafasi yukarda dedi inşallah benimkide kanala iner
Nevinciman Brcburcu benim kız yeğenim 40.haftada geldi. Hatta yengem neden gelmiyor diye ağlamıştı ağladıktan 2 gün sonrada doğum yaptı 😂
Brcburcu Defneprensesannesi valla artık neye inanacağız şaşırdım 😁 hala başı yukarda benim kız çok nazlı dönmedi gitti 😂 gelmek istemiyorlar
Brcburcu Gizemokuyan Bakalım cuma günü gidicem bende ama kafası sanki kaburgamin altında hala inşallah döner 🙏
Gizemokuyan Brcburcu döner cnm allahin izniyle bende umitsizdim dönmez diyordum cok sukur dondu bekliyoruz iste gelmesini simdi
Brcburcu Gizemokuyan inşallah valla bende ümidi kestim kızımdan ama Allah’ın izniyle belli de olmaz 🙏
Aysegul1612 Nevinciman 37 haftalık gittim doğum pozisyonu almıştı şuan 38+4 saatler sonra sezeryan ilki sezeryan diye çok farklıyım karnımdan çıkacak diye üzgünüm Kucağıma alcam diye mutluyum herşy hayırlısıyla olsun inşallah ❤️
aannepandaa Nevinciman 31.hafta kontrolünde baş aşağı duruyordu. Yarında nst var bakalım pozisyon ne olacak 33.hafta olduk.
Asx Nevinciman tabi atarım siz de gittiğinizde bana yazar mısınız yakın zamanda kontollerimiz heralde
minisinannesiiii Nevinciman 32 deyim 26dan beri baş aşağı duruyo korkuyorum eğilirken filan fırtlar diye😀
Brcburcu Nevinciman hahahaha bende gelmiyor diye kendi kendime küsüyorum 😂 hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah 🙏😍