Ortmenanne16 Arkadaşlar 37+1im. Ellerim sürekli uyuşuk ve hissiz. Tabak çanak ne varsa kırmaya başladım bez sıkmak çok can yakıyor sizlerde de var mı bir çözüm öneriniz var mı ??? 🙏🙏🙏
Ekinci-ada12 Ortmenanne16 aynıyım tabak bilr tutamıyorum sabahlari hele şiş durumda özele gittim geçen gün sordum cok normal dedi hic bisey vermedi
Ortmenanne16 Mertimm herkes ödem diyor. Bende tamam olur diyorum da bu kadar olması garip geldi bana uykumdan uyanıyorum sızlamasına
Minigim20 Ortmenanne16 geçmiş olsun canım bı doktoruna danış istersen bende kontrolüm de soracağım mutlaka benim bacağım da da oluyor özellikle yemek sırasında sandalyede oturduğum da ama kolum da daha fazla
Ortmenanne16 Minigim20 az önce konuştuk doktorla son haftalarda çok normal dedi magnezyumu arttirdi günde süt yoğurt ve peynir tüketimini arttir dedi 🙄🙄 inşallah iyi gelir
Ortmenanne16 Ekinci-ada12 az önce konuştuk doktorla son haftalarda çok normal dedi magnezyumu arttirdi günde süt yoğurt ve peynir tüketimini arttir dedi 🙄🙄 inşallah iyi gelir
Minigim20 Ortmenanne16 bende 33 haftayim canım bu zamana kadar magnezyum falan kullanmamıştım ben ama bana da yazar büyük ihtimal bı hafra sonra randevumuz var bizim de bakalım artık ne der