Burcu_kync_33 Ben beşiği arkadaşıma yaptıracağım, kendisi yapmak istedi. Ama sallanır türde yapamıyor yatağını ona yaptırıp anne yanı uygun bir beşik mi alsam yoksa sallanması çokta önemli değil mi karar veremedim sizlerin fikirleri nedir? 💜💜
Arzuoguz Burcu_kync_33 25 gün önce doğum yaptım kesinlikle anne yanı al sallanır al ben rahat rahat kalıp emziriyorım hatta yanına bi de emzirme koltuğu koydum geceleri öyle emziriyorım
[silindi] Burcu_kync_33 park beşik tavsiye ederim kesinlikle sallanan olması bence önemli çünkü insan geceleri ne yapacağını şaşırıyor bazen bebek aglayınca
Busclk Burcu_kync_33 anne yanını ebebekten aldım ben. Çok küçük değil bir süre kullanabilir. Sallanabilir ve asansörlü çok hoşuma gitti, fikir olması için bakabilirsiniz birkaç model mevcut sitede :)
Ortmenanne16 Burcu_kync_33 sepet beşik kullanacağım ilk 6 ay kadar onuda almadım ablam hediye etti. Sonra odamıza göre park yatak alacağım 2 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum zaten
Burcu_kync_33 Arzuoguz maşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı ömürler versin inşallah yavrunuza. Teşekkür ederim 🥰
Bd21 Ben sallanan anne yani olabilen ahşap beşik aldim. Cevremde herkes park yatak veya bu besigin daha kullanisli oldugunu soylemislerdi 😊 sallanıyor olması önemli bence e bebekten almistim
Haticeyuce31 Burcu_kync_33 ben sallanan buyuyen besik aldim odasına ama hic sallamadim o an düşünemedim onu sallayarak uyutmak istemedim kullanmadım onu bir süre sonra beşiği çıkarıp norml.cocuk yatagi yaptık Yanimada anne yanı e bebekden baby plus ana kucagi aldim asagi yukari sallanıyordu ama sallanmiyor gibi bi şeydi yani pek.gucu yoktu o bana yetti sallamiyacagim için zaten memnun kaldım ondan 6. Aya kadar kullandım sonra odasına geçtik bu bebegimdede onu kullanicam insallah ayni şekilde kaldırdım duruyordu ☺
Duruaslan Burcu_kync_33 biz hazırlıksız yakalandık ama Allahtan yakın zamanda doğum yapan arkadaşım vardı bebeği 5 aylık olmuş beşikte yatmıyormuş biz istedik verdiler sallamalı ve çokta güzel
milena11 Burcu_kync_33 [ bunu alasım var ama kullanıcı yorumu bulamadım. Park yataklar çok kuşlanıişı diyorlar ama bana görüntüsü çirkin geliyor hevesim var düzgün olsun herşeyi istiyorum