merviskoooo Katlanır küvet seti çok hosuma gidiyor ama cok pahalı indirim takip ediyorum bi türlü denk gelmedi bana ya siz nerden ne kadara aldınız ve fiyat performans olarak değer mi boşuna para vermeyip normal bi kuvet seti mi aliversem
mom012 merviskoooo ben aldım e bebekte geçen indirimi vardı 220 liraya geldi yanlış hatırlamıyorsam set halinde, ben beğendim açıkçası katlandığı için hiç yer kaplamadı
Csm merviskoooo ben de ebebek indirimden 220 ye aldim, cok kullanılış, hemen banyo kapısı arkasına koyuvericem, yer kaplamio
Msd26 merviskoooo ben indirimsiz aldım hatta bebise aldıgım ilk ürün içindeki filesi falanda cok güzel suan kutuda hiç yer kaplamıyor:) iki kere indirim oldu subatta. Stoklara gelir ama indirim okur mu bilmem
Haticearen merviskoooo canım bende aldım.100 TL ye ama şöyle tutumlu anne diye bi site var anneden anneye ürünler die 2 .el ama çok temiz olarak aldım eğer 2.el almak senin için fark edmez se onerebilirim
Smyrhkn123 Valla yaptigim en mantikli hareket oldu benimde hic yer kaplamiyo daha kullanmadim ama iyi ki almisim koyacak yerim yok cunku ben trendyoldan 300 liraya almistim
Geceninannesi01 Bende indirimden aldım 230 TL civarındaydı ve mükemmel kaliteli rahat rahat iki çocuk büyütür az yer kaplaması cabası diğerini koyacak yer kalmıyor bebeğiniz büyüdüğünde kaldırın koyun bir daha ki bebeğe kadar kalır diye düşünüyorum 🙏🏻
Melek-16 merviskoooo canım indirime girdi küvet. Set değil ama sepete hepsini tek tek atınca sepete aynı fiyata iniyor. Sadece süngeri yok
merviskoooo Melek-16 yaa evet canım ben de öyle denedim ama olmuyor küveti sepete ekleyemedim bi türlü kova maşrapa oluyor bi o eklenmiyor sanırım tükendi o yüzden eror veriyor saol haber verdiğin icin
Lady-pnkk Bende 135 tlye sadece katlanir küvet aldim sevi bebenin bide file aldim ona uygun evde zaten masrapa kova var onlari almicam gereksiz evdekileri kullanirim diye dusunuyorum