fethiyeli48-48 Kızlar bi şey soracağım uzun süre tuvalete gitmediğiniz de peçetenize ya da günlük pedinize gelen akıntınız uzun süre bekleyince hangi renk görüyorsunuz ?
fethiyeli48-48 Minikasya çok açık kahve gördüm dün ama tekrar baktığımda akıntım normal beyaz o yüzden aklım karıştı
fethiyeli48-48 kukiveannesi benim normalde beyaz geliyor ama uzun süre durunca peçetem açık kahvemsi oluyor . Önceden de olurdu şimdi yeni gebeyim korktum
fethiyeli48-48 mucizem15 benim normalde beyaz olur ama uzun süre durunca açık kahvemsi olmuş daha önceden de oluyor dü uzun durunca ama tedirgin oldum yeni gebeyim
Minikasya fethiyeli48-48 Sen lekelenme olmuşsun galiba canım. Kahve lekeyi dpktoruna sor. Düşük riskindede oluyor. Bende ilk 1 ay içinde olmuştu. Progestan verdi doktor. Cinsel ilişkiyide yasakladı o dönem
mucizem15 fethiyeli48-48 yeni gebeysen doktoruna sor canım, 5 haftalık hamileyken bende de kahverengi leke oldu iğne serum kullanarak düzeldi şükür
fethiyeli48-48 Minikasya benim Bir tane düştüğüm var o yüzden tedirgin oldum ama normal zamanda da uzun durunca kahverengi oluyor yazdım doktoruna bakayım dua edin olur mı