Helllooooo Ne yapmam lazım kızlar sancım var ara ara ama açıklık 1 cm 😭 yürücem birazdan başka napmam lazım yorumlarınızı bekliyorum bide Meryem ana otunu koyacam birazdan
kucuktosbik27 Helllooooo daha yolun var canım sabah yada yarın akşama kadar bile sürebilir biraz hareketlenmen lazım yürüyüş yapın eşinle in aşağı merdiven in çık squat yap bol bol sancılarında sıklaşır açılmanda ☺️
Helllooooo Yeppudaa sıcak su tehlikeli değil midir? Sanki nette sıcak su bebeğe kaka yapmasını sağlıyormuş diye duymuştum
Trtopcudlr Meryem ana otunu hemen koy duasını olu suyunu iç hareketlen açılma olur açılma herkese göre değişir bi bakmışsın yarım saat içinde baya olmuş
Helllooooo Trtopcudlr koydum canım okudum Merryem ana süresini 2 kere 4 kerede Fatiha okudum. Şeyi sorucam sadece paket şeklinde almış teyzem içinde küçük küçük kökler var onlardan dimi bu ot netten baktım büyüktü 🙄 en çok köklü olanı seçip koydum
Trtopcudlr Helllooooo niyet önemli tabi .normalde haçtan gelen birşey ama aktarlarda vs öyle satılıyor
Yeppudaa Helllooooo gerçekten mi burda bir çok hamile bayan hastaneye gitmeden evvel sıcak su ile duş aldığını okudum .
minikprensesimmm Canım kaç haftalıksın? Bende de 1 cm açıklık var ama nişan gelmedi sancım vardı doktor eve göndermişti
Helllooooo Asenadgdvrn80 ahah yok kuzum keşke şimdi doktora gidiyorum sancılarım 5 dk bir gelmeye başladı sıklaştı
Yeppudaa Ebruusimsekk ya nebilim üşütür insan kar kış kıyamet yani .birde nezle düşmesin diye öyle dedim
Sedacakir Helllooooo bak hele doğurmuş hemen sayfada almış soluğu 😅 maşallah sana kaç cm olmuş da hemen doğuruverdinnn
kucuktosbik27 Helllooooo ay gerçekten mi bende sakinleş panik yapma diye yazdıydım ama helal olsunvalla bukadar hızlı maşallah Allahım bizede amain🤲🏻☺️👏🏻 geçmişler olsun gözünde aydın olsun kavuştun bebişine darısı başımıza inşallah☺️