Masalannesii Arkdaslar merhaba 17 haftalık hamileyim ve aşırı derecede mide bulantısı ve kusma yaşıyorum kuzenim bu ilacı kullanıyorum ben aşırı ıyi geldi dedi 2 hafta sonra randevum var o zaman doktordan isteyeceğim varmı aranızda bu şurubu kullanıp faydasini gören
NilayRuya Masalannesii rennie’nin o çeşidi de mi varmış 🤭 doktor bana mide yanması için olanı verdi canım daha kullanmadım yeni aldım bakalım
tubiii0106 Masalannesii ben mide yanmasi icin kullaniyorum asiri rhatlatiyo gercekten 35inci haftamdayim acaip artti yanmalarim dayanamiorm bu surup olmasa
Cicilibicili Masalannesii bana şuruptan ziyade çiğneme tableti çok iyi geliyodu. Habire atıp ağzıma çiğniyodum
EsmamM18 Masalannesii kuzeniniz yalnış vermiş mide bulantısı ilacı değil. Mide yanması içindir o şurup. Doktorumun tavsiyesiyle kullanıyorum bende. Bilakis sordum bulantı için içilir mi diye doktoruma. Mide yanması içindir demişti.
Masalannesii NilayRuya varmış valla inşallah ıyi gelir sana mide yanmam yok ama mide bulantısı var aşırı derece
Masalannesii tubiii0106 iyi bari ıyi geliyor sans bakalım mide yanmasına ıyi geliyorsa bulantıyada ıyi gelir sanırım
tubiii0106 Masalannesii misen siser sindiremezsn ya o durumda annemde iciyo ona da iyi gelio kesinllikle size de iyi gelir
Sssevgiii Masalannesii bende mide yanması içim kullanmıştım aynı zamanda bulantılarımda vardı içtiğim gibi istifra ettirdi bana tadından dolayı bulantıların için prilamı dene kesinlikle
Melis1234 Yanmaya çok iyi geldi banada 23 haftalığıım hiç bişey yiyemiyodum yoğurt süt bile fayda etmiyodu şükür şurup çok iyi geldi 😅
Masalannesii Melis1234 çok şükür iyi bari mide yanmam yok benim pek ama bulantı var aşırı derece prilam kullanıyordum ama etki etmemeye başladı artık bakalım ıyi gelir banada inşaallah bu şurup
Masalannesii Sssevgiii tadı kötümü istifra ettirecek şekilde prilam kullanıyorum ilk zamanlar etki ediyordu ama artık etki etmiyor nedense o yüzden farklı bir ilaç kullanmak istiyorum
Sssevgiii Masalannesii yani mide bulantılarında en güzel şeyin bile tadı kötü oluyor malesef 35. Haftamdayım prilamı yeni bıraktım gece yatmadan 2 tane alıyordum bütün gün rahattım açıkçası bi için belki size tadı güzel gelir naneli tatlı bişey😃
Masalannesii Sssevgiii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım az kalmış senin🙈prilam bana ilk başta çok ıyi geliyordu ama sonradan nedense etki etmemeye başladı bakalım artık 2hafta sonra doktorumdan istiyecgim ıyi gelir ınşallah bana
Masalannesii EsmamM18 dediginiz gibi olabilir 2 hafta sonra danışıcam doktoruma bakalım ne diyecek tavisyeniz için teşekkürler 🌸
Esekoldurengunes Rennie Duo mide bulantısı ilacı değil, reflü ve mide yanması için kullanılan bir ilaç. Doktorunuza danışmadan eş dost tavsiyesi ile ilaç kullanmayın aman. Mide bulantısı için doktorlar Prilam veriyor genelde.
Masalannesii Esekoldurengunes prilam kullanıyorum ama etki etmiyor artık bana doktoruma daniiscam 2 hafta sonra o tamam kullanın derse kullanıcam ama kullanma demezse kullanmayacagim tavsiyeniz için teşekkür ederim🌸