• Gebelik
  • 16.haftada cinsiyet kızken detaylıda erkek olan var mi?

Gdizmen benim de 16+6 da aynı bacak arasını gösterdi %100 kız dedi bende erkek olablirmi kesin mi flan dedim erkek olsa burda pipi olurdu net değişmez diye emin konuştu tecrübesine güveniyoruz bakalım hala 18+4 üm şuan detaylıya var daha

@Krtalzyn bizim de ayni sekilde doktorum da iyi aletleri de iyi ama yine de insanin icinde bi tedirginlik oluyor sanirim dimi 😊

Canm 14 de kız olduğunu öğrendik 16 5 de sancım vardı biraz nöbetçi doktora muane oldum oda kız bebeğin değişmez dedi

Gdizmen canım bende 16+4 günlük hamileyim ilk bebeğim kızım olucak inşallah birazda heyecanlıyız sanırım doktor kız der demez başladım alışverişe biraz erken başladım ama hevesimi de almak istiyorum😍

Gdizmen aynen 😁bende almak istesemde bi şüphe var içimde ama hiç pembe bişey almadım desem yalan olur 😁acele etmemek lazım tabi ortak kullanılcak şeyler alınablir ama

Gdizmen bana da 16+4 de kız dedi bende hemen gittim kıyafet aldım şuan da 18 oldum detayliyada var daha inşallah değişmez🙂

@Gdizmen banada 14 ten beri hep kız dendi detaylı da erkek çıktı bence bişey alma detaylıya girmeden

@Krtalzyn aileler duyar duymaz pembeleri almaya baslamislar valla 🙈🙈

@Nupeell evet ben de bundan beklemek istiyorum, saglikli olsunlar da cinsiyet hic onemli degil yoksa

@Ates21 valla bizde şaşırdık birden erkek diyince perinatoloji doktoru sonra ben kendi doktoruma söylemedim erkek dediğini o da kendi söyledi erkek diye aslında benimki pek göstermedi 😂

16 haftada doktorum erkek dedi 23 haftada detaylıya girdim oda erkek dedi hatta pipisini ölçtü doktor iyi gelişmiş dedi 🤣🤣

@Madi hahaha o da guzelmisss 😊😊 bizim doktor da aslinda bacak arasini gosterip acikladi ama o haftaya kadar gelismemis olabilir mi bilmiyorum 😂