Hazalmsr evet ben 20+3 te oldum hiç bir yan etkisi olmadı sadece 2 gün kolum ağırdı hepsi bu

Hazalmsr 16 da ilk doz 20 de ikinci dozu oldum. Hiç yan etkisi olmadı sadece ilk dozda 2 gün kol ağrısı çektim. İkinci dozda dikkat ettim kolumu yormadım oda olmadı

Hazalmsr 20+3 te oldum 2. Gebeliğim ilk dogumda 2 kez olmuştum onlarda bir sıkıntı yaşamadım bu 3. Aşımda kol ağrım 2-3 gün falan oldu başka yan etki yok.

Hazalmsr ilk dozu 21.haftada oldum ikinci dozu da dün oldum 27.haftamda. yan etki yapmadı bende

Hazalmsr iki doz vuruldum hiç bir ağrı olmadı 20 ve 27. haftalarda ağrı oluyor kolumu hareket ettiremiyorum vs derlerdi bence öyle değil tabiki biraz ağrı olur ama çok değil.

Hazalmsr 2 dozunuda vuruldum. İlkini 20.haftada diğerini 1 ay sonra. Hiç bişey olmadı. Ne şişti ne ağrıdı.

Hazalmsr 22.hafta gibi oldum üzerine yatamadım birkaç gün hafif bir ağrısı oldu o kadar üç gün içinde de geçti zaten

21+3 de oldum hiç bir yan etkisi olmadı sadece olduktan sonra kolum bir iki gün tutulmuş gibi ağrıdı ama belli aralıklarla buz koydum baya hafifletti ağrısını

Hazalmsr bu sabah oldum 😀 21. Haftadayim. İkinci gebeliğim ilkinde de yaptırdım. Yapılırken hiç ağrı yok şu an hafif bir ağrı var kolumda sanki üstüne yatmış gibiyim ama çok ciddi bir durum değil. Başka da bir yan etkisi yok bebeğim yine hareketli keyfi yerinde

Hazalmsr 21+3 dün oldum, ağrı sızı herhangi bir şey olmadı

Hazalmsr 20. Haftada oldum ertesi gün kolum ağrıdı ve üstümde çok halsizlik vardı ertesi gün hepsi geçti aşıdan olduğunu düşündüm Pazartesi ikinci dozu olucam bir ay Sonra yapılmış oluyor ilk aşıdan

Hazalmsr 20 haftada ilk doz 24 te ikinci dozumu oldum hic bi yan etkisi yok sadece vurulduktan sonra 5 dk agri oldu baska olmadi gunluk yasantima devam ettim