tospigim07 Almla betann kaç olduğu değil 2 günde bir 2 katına çıkıp çıkmadığı önemli canm sağlıklı hamileliklerde 2 gün sonra 2 katına çıkar ben oğlumu 15 ile öğrendim 2 günde 1 kan verdim artış 2 katı ve fazlasiydi
mavisahinn Almla normal değil yani şöyle hamile olmayan birinde 0-5 aralığında olur arkadaşların dediği gibi sağlıklı bir gebelikte 2 günde bir 2 katına çıkar bende ilk öğrendiğimde 27ydi şimdilik hayırlı olsun 😊🥰 bir daha kan ver rabbim gönlüne göre versin ❤️
Meyramm Almla evet normal gebesn benim geç döllenmeydi 28 çıktı ama molar gebelik ya da dış gebelikte olabilir dedi doktor şükür bugün 8 haftalık oldum beta değeri gün gün artan bir değerdir zaten sadece dış gebelikte anormal artış olur
Almla ecembugra53 amin inşallah ya ilk hamilelikm bide polikistik over vardı bnde sadece acilden kan verdım yarn gitçem hastaneye
Merve43 Almla 2 gun sonraki beta degerin onemli adete 2 gun kala 37cikmisti adet günü 96 olmustu benm
Almla Merve43 bnde polikistik ower var düzenli bir döngüm yok 7 ocakta adet oldm 7 şubatta olmadm evde kendım 23 şubatta test yaptm kan verdım o şekilde öğrendim bugün doktora gittim kan verdım tekrardan inşallah sağlıklı dıt