kucukbebegim99 Evde her şeyden tiksindiğim için devamlı hazır yiyorum çünkü evde ne yesem kusuyorum ve yemekte hazırlayamıyorum her gün aynı dert ne yapmalıyım yani böyle gidersem çok kilo alacağım
zeynepbalci kucukbebegim99 bulantıların azaldıkça evde azar azar yapmayı denersin canım kaç haftalıksın şimdi
34_21_23 kucukbebegim99 hazırda olsa sağlıklı olmasına dikkat edin. Yeşillik olursa evde ayriyetten yıkayın.
kucukbebegim99 Nurtrky ya bende gidiyordum da bilmiyorum fazla alınganlığımdan mı oluyor ama sanki istenmiyormuşum gibi geldiği için evde duruyorum
Nurtrky kucukbebegim99 dışardan yemektense daha iyidir olsun git gerçekten kötü süreç yemek yapamıyosn şaka gibi valla inşallah geçer
zeynepbalci kucukbebegim99 erken canım daha geçer bulantıların hafif şeyler ye kokmayan pek, hazırlar daha çok kokmuyo mu? Meyve yemeye çalış c vitamini bol bol direncin düşmesin yoğurt mutlaka ye günlük
Hafise kucukbebegim99 makarna haşlayıp üstüne yogurt dökebilirsin bide patates haşlayıp üstüne yeşillik yapabilirsin en kötü peynir ekmek domates ye dışardan yeme hele bu dönemde bu dediklerim kokmaz ben böyle geçirdim 3 ayı
Esosun kucukbebegim99 yakının yapıp getirsin annen kaynanan eltin kardeşin vs bende serklajdan dolayı kalkıp yemek yapamıyorum eşim yapıyor işten gelince ya da kaynanam burda o yolluyor eşimin yengesi yolluyor öyle geçip gidiyor. Arada bi herkes dışardan söyler ama süreklisi senin ve bebeğin için ilerde risk oluşturur.
Soe kucukbebegim99 bana dışardan alınanlar da kötü kokuyordu. Annem ve eşim yaptı genelde yemekleri ben de kokuyu almadıkça yedim şimdi de maske takıp ben de yapıyorum arada. Sürekli dışardan yemek pek sağlıklı değil. Siz eşinize ya da annenize yaptırın en iyisi
Dryy kucukbebegim99 çorba benim kurtarıcım olmuştu düdüklüye mercimek koysan kokmazda pişerken 2 gün içersin ben öyle 2 gün mercimek iki gün tarhana 2 gün şehriye çorbası içerek geçirdim ilk zamanları kahvaltıda bile çorba içiyordum baharatsız yağsız şimdi 14 +5 im hala bir öğünüm çorba tam geçmedi bulantılarım
ayshoo ilk 3 ay bende hep dışarıdan beslendim canım bulantıdan elimi bile kaldıramıyordum patates haşlayp kabuklarını bile soyamaz haldeydim annemde uzak oldugu için dışardan çorba söylüyordum mecbur çok şükür atlattık ama o günlerimizi😌😌
Kuyumcu kucukbebegim99 ben 16+4 üm hala yiyemıyorum cok nadir ev yemeklerınden tıksındım dısardan yıyorum ama abartma kahvaltım guzel yapıyorum bazende aksamda kahvaltı yapıyorum dısardanda tavuk soyluyorum yada tavuk dunyasından soyluyorum sogansız seyler bu tarz seyler yedım sadece uc kılo aldım normal dedı doktorum