Ayse123-- kızlar bu ürünlerden kullanan var kı sezeryan sonrası için tayt ve sadece bel olandan var ama ben daha rahat bi kumaş olsun dikiş alındıktan sonra giyeyim istiyorum sizce giyebilir miyim bide yastık nasıl ☺️
Hafise Ayse123-- yastık kullanmayın diyolar ama bilemiyorum sadece emdikten sonra incecik bişe koyabilirsiniz deniliyo hvluyu katlayıp koymak gibi mesela
justwaiting Ayse123-- yenidoğana yastık kullanılmaz ama illa istiyorsanız bu tercih edilebilir, korse olarakta owli çok tavsiye ediliyor bende ondan aldım çok beğendim kalitesini bunun çok sıkı olacağını sanmıyorum siz bilirsiniz 😊🌼
pia34 Ayse123-- yastığın ortasının boş olması gerekiyor diye biliyorum, o yüzden öyle alacağım ben. Bundan alacağım hatta. https://www.trendyol.com/babyjem/ekru-duz-kafa-yastigi-415-p-2869468?boutiqueId=61&merchantId=316476
Ayse123-- Hafise anladım bunu mağazada bakmıştım çok ince bide benim kafa yapım çok düzgün değil kızımın kafası öyle olmasın istiyorum 😂😂
Ayse123-- justwaiting bende yamuna korse varda şimdi o owli gibi baya sıkı diyorum onu 2-3 aydan sonra ancak giyerim acaba bundna alsam dikiş alındıktan sonra giyebilir miyim 1-2 haftalıkken