Buse919221 Gamzektk 300 olması gerek diye birşey yokki. Sağlıklı gebelikse kendiliğinden yükselecektir zaten değilse siz ne yapsanız olmaz
Gamzektk Merveee6 doktorum 300 dedi birde beta yükseltmek için internette çekirdek dere otu ceviz yenmesi gerekiyor die çoğu sitelerde gördüğüm için sordum
miraclemomm Gamzektk betaya sen karışamazsın maalesef canım :/ ilk zamanlarda yükselip yükselmediğine bakılacak birkaç günde bir o kadar ne yapsan ne yükselir ne de düşer.
Merveee6 Gamzektk 2 gün önce 150 felan mı çıktı acaba onu düşünüp demiş olabilir dediğin şeyleri de hiç duymadım canım İnan beta öyle yükselmez bi önceki kan değerin %60 arttıysa sağlıklıdır inşallah bol dua et
Morcivert07 Gamzektk kız ben 3 haftalık hamileyken betam 42ydiya😂 sen bişey yapmıyorsun yükselmesi için hafta ilerledikçe yükselir betan. Belirli bi sayısı yok yani benimki geç döllenmeydi farklıydı mesela
34_21_23 Gamzektk kendini doğru ifade edememişsin galiba. Acaba önceki betadan iki katı olsun diye mi 300 olması gerekiyor dedin? İlla iki katı artmak zorunda değil %60 artmışsa yeterli. Artması içinde sen birşey yapamazsın