CeyhunMelikeMislina Merhaba hanımlar bebeğinde bağırsak parlaklığı olan var mı acaba ? Varsa yazar mısın lütfen 🙏
Gulcinkrkmz CeyhunMelikeMislina bu arkadaşımın öyleydi detaylı ultrasyonda çıkmadı birsey kaç haftalık siniz
Gulcinkrkmz CeyhunMelikeMislina özel hastaneye gidiyorsanız genelde detaylı ultrasyon parası almak için böyle şeyler söyleyip korkutuyolar insanları
merve8821 CeyhunMelikeMislina kanamanız oldu mu ? Kanaması olanlarda bağırsaklarda parlaklık olabilir deniyor. Tek başına bı sıkıntı olmadığını soyluyorlar
Tugcerdem CeyhunMelikeMislina banada aynısını söylediler bagırsakda parlaklık oldugunu diger ayki kontrole kadar günlerimi zehir etmiştim kendime sürekli araştırma içindeydim gece gündüz
Btunc CeyhunMelikeMislina benim kalpte parlaklık var dediler fetal ekoya gitmem gerekiyormuş ama ben biraz daha gelişmesini beklicem bebeğimin belki kapanır 🙏🏻
Ananasveannesi CeyhunMelikeMislina endişelenme bizimde kalbinde parlaklık vardı sonra geçiyor ben çok korkmuştum çok zor bir süreç geçirdim ama çok şükür 34. haftadayım hiç bir sorun yok. Parlaklık zamanla geçiyor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏽
minik_kalbim CeyhunMelikeMislina canim benim oğlumdada gördü bagirsakta parlaklik dogum yaptim dün bugün doktorum ultrasyona soktu çok sukür temiz dedi zaten ozamanlar demişti büyüme asamasında oldugu için boyle görünmüşte olabilir diye
CeyhunMelikeMislina minik_kalbim inş bizimde geçer canım perinatolojiye gönderdi umarım iyi olur herşey 🙏