Nureymen89 Hanımlar cor aspirinle aspirin farklımı 2.gebeliğim doktor aspirin verdi ama kullanmaya korkuyorum aranızda aspirin kullanan varmı
Mmhtpmhmt04 Nureymen89 coraspirin kullaniliyor bende 32. Haftama kadar kullandim tansiyonum çıktığı için bebeğe giden kan akımında yavaslama olmaması adına
Nureymen89 İlk gebeliğimin son gunlerınde preaklamsi yasadım ayak sislği falan oldu o yuzden simdi ki kan tahlillerimde ciğerle ilgili bir deger yuksek cıkınca doktor aspirin yazdı ama kullanmadım tereddüt ettşm nette olumlu bırşey yazmıyor
merviskoooo Nureymen89 sorduğumda doktoruma bebeğin kalp atışının durma riskine karşı kıymetli bebeklerde kullandırıyoruz dedi bizim bebegimiz biraz geç oldu sanırım o yüzden kıymetli demek istedi aslında bi sağlık problemim yok Internette de baktığımda kan pıhtılaşmamasi için kullanılır diyor
Nurunannesiii12 Nureymen89 herhangi bi zararı yok dimi aspirin 100 mg bebe aspirin olarak mi geçiyor ?
Nureymen89 Nurunannesiii12 nette hiç guzel şeylerbyazmıyor acıkcası kullanmadım 1 dr a daha sormayı dusunuyorum