Helllooooo 39+5 dün nişanım geldi sabaha kadar gelmeye devam etti sabaha kalktım hem nişan hemde günlük pedim ıpıslak iç çamaşırımda ıslanmış. Doktora gidecem birazdan dua edin kızlar bana 🙏
Selinaymurat Helllooooo birşey sorabilirmiyim aceba size nişan gelmesi veya su gelmesini nasıl anlarız aceba benim de ilk gebeliğim de
Selinaymurat Helllooooo Allah yardımcınız olsun inşallah bu arada Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
OzgeSahin2 oyy canimmm allahim kolaylikla kurtarsin insallah darisida bize❤Yavrunla saglikli sihhatli evinize donersiniz
Helllooooo Selinaymurat nişan gelmesi günlük pedin kahverengi oluyor ve bi sümüksü sarı parça düşüyor Burdur nişan gelmesi. Su gelmesinide tam bilmiyorum 🤷♀️
Gulsen4224 Selinaymurat suyun ayakta isen isteksizce gelen sıvı aynı altına kaçırmış gibi üzerin ıslanır ise suyun gelmiştir berrak kokusuz oluyor cnm istemsizce akıtma gibi 🌸
Selinaymurat Helllooooo teşekkür ederim söyledikleriniz için sağolun peki kasılmaları felan hissettinizmi
ADamla Helllooooo benim bir haftadan fazla oldu o sümüksü akıntı sürekli var. Bu kadar uzun süre nişan gelemez herhalde 🙄 nişanda ille kanlı olması gerekiyor dimi?
Helllooooo Hisernisan 1cm açıklık var suyum gelmiş doktor eve gönderdi sancın şiddetlenirse suyun çok gelirse gelirsin dedi
Selinaymurat Gulsen4224 teşekkür ederim bilmediğim ve erken doğum riskim olduğu için soruyorum da çok sağolun yardımınız için
Gulsen4224 Selinaymurat rica ederim cnm ilk ise oluyor ikinciye tecrübe kazanıyorsun rabbim zamanında vaktinde sağlıcakla gelmesini nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺🤱🏻
Selinaymurat Gulsen4224 Amin inşallah sağolun evet ilk olduğu için çok Acem ili çekiyorum ve bilenlere sizlere soruyorum ondan sağolun inşallah bakalım biraz sabırsız gibi bebeğim ama birde biliyorsanız birşey daha sorsam
Gulsen4224 Selinaymurat sende sağol cnm rabbim yardımcın olsun inşallah sor cnm bildiğim birşey ise cevaplarım 🌸