Gulcandogansadi NaimeYilmaz inşallah 🙏☺️ Bayramdam sonra kontrolüm var gerçi o zamn 28 haftalık falan olcam ama söylerim gene verir belkim ☺️
NaimeYilmaz hafsa2020 yok pahalı geldı ben orda hıc bır testımı yaptırmadm reyhan hanım cok ıyıbır doktor ama durumunuz varda dusunmeden yaptırabılırsjnız. Ama yine derya hanıma getırdım sonucları Tahlıllerımıde hep saglık ocagnda yaptırıp goturuyorm
Gulcandogansadi hafsa2020 evet yaptırdım ben bağcılar safa da yaptırdım orada tanıdığım olduğu için sonuçlarımı doktoruma gösterdim nisada
feyzosvemercimek Gulcandogansadi safa Hastanesi'ne direk gidince yapıyolar mı ayrıntılı ultrason bende nisaya gidiyorum ama safa hastanesini de biliyorum annem orda oturuyor daha uygunsa bende düşünebilirim 😊
Gulcandogansadi Bernaevcimen çok tatlı bi doktor güleryüzü dilinden de inşallahı maşallah çı düşmüyo çok şükür iyiki diyorum yani normalde doktorlar para için şeker yüklemesi der ama derya hanım kandan bakıcam diyo önermediğini belirtiyo resmen
Kanguru34 Gulcandogansadi gulcan hanim muayne si ne kadar kontrol süresi ilgilenmesi telefonla istediğimiz ulaşabilen bir doktor mu herhangi bir sorun oldugunda
Deletedmom3 Gulcandogansadi önermediginden değil canım kandan aclik tokluk glukoza bakiliyor eğer riskliyse sonra yukleme testi yapiliyor 😊 ama zaten diyabet adayi degilsen kan sonuclarin guzel geliyor gerisine gerek kalmiyor
Kanguru34 Bende 20.ci haftadayim başka hastanede doğum yapmak hakkında tedirginligimiz var Nisa hastanesinde derya hanımı ovuyorsunuz nasıl bir doktor sezeryan da falan
Gulcandogansadi Kanguru34 muaynesi 85 tl sezeryana yönelik değil normal doğumu tercih ediyo daha çok zaten ama sezeryandada iyiymiş normaldede evet özel numarası var ve aklıma ne takılırsa takılsın mesaj atıp arayıp sorabiliyorum mükemmel bi doktor tavsiye ederim
Ss1 Kızlar bende nisaya başlamayı düşünüyorum iki doktor arasıda baya kararsız kaldım derya hanım mi asiye hanım mi sizce??
Gulcandogansadi Ss1 asiye çok tatlı dilli bi doktor deryada aynı şekil ikiside bana göre aynı ama benim tercihim derya orda çalışan akrabamın önerisinden dolayı
Gulcandogansadi Ss1 ben hiç randevu alıp gitmedim o yüzden değişiyo bazen bekliyorum bazen beklemeden giriyorum
Gulcandogansadi feyzosvemercimek bağcılar safa 300 e yapıyo ama yenibosnadaki 400 diye biliyorum arıyosun randevu alıyosun zaten kaç haftalık olduğunu sorup o sana gün veriyo ama en az 15 gün önceden alman lazım