Eylul21 Merhaba taze anneler☺️Nasılsıniz,günleriniz nasıl geçiyor benim göğüs ağrılarım ve bulantım hafiflemeye başladı.2 hafta sonra kontrolum var heycanla o günü bekliyorum sizde durumlar nasıl🥰
Derdennis Eylul21 göğüs ağrılarım geceleri devam ediyor bulantım full var ama kusmam sadece sabahları rutin haline bağlandı zor dönemler sağ sağlim geçse de hamişliğin tadına varsak birazcık 🥺🤍
Fatos_teke46 Eylul21 bnmde aynı durum 🥰 sadece sabahları bulanıyor başka sorunum yok bizde ins 2 hafta sonra gitcz 😍
hndhnd Bulantılarım prilam hap kullandığım için baya bi hafifledi göğüslerde hassaslık şuan için hissetmiyorum ikili tarama testi için biraz panik halindeyim ama☺️☺️
Eylul21 hndhnd bende prilam kullaniyorum gece yatmadan once 2 tane iciyorum☺️Gun icin de bir kere de olsa kusuyordum ama 2 gundur oda yok çok şükür 🙏 Goguslerim hafifledi ilk haftalar gibi değil panik oluyorum acaba bisey mi oldu diye sizlerin de öyle mi☺️
Eylul21 hndhnd hayirlisiyla onu da atlatiriz hepimiz insallah🙏🥰Gunler hemencik geçse de o gun gelse kurtulsa beynimiz de🙈
Mery103 @Eylul21 Şimdilik pek bir sıkıntım yok canım ara sıra hafif bulantı oluyor o kadar bende yarın kontrole gidicem bakalım
bebegimibeklerkennnn Benim ikinci hamileliğim şuan 9+4 sayıyoruz resmen ilkinde hamile falan değilmişim, ikinci beni mahvetti. Gün boyunca mide bulantısı hatta uykuya geçerken bile çok zorlanıyorum bulantı mahvediyor beni :( işin tuhaf tarafı kusma yok sadece bulantı 🥺
Eylul21 bebegimibeklerkennnn Allah yardimcin olsun canim.Baslarda benim de oyleydi sadece öğürtu iştahsızlık.Prilam cok iyi geldi yine günlük kusmalarim ara sira olsa da hafifledi.10.haftada belki yavas yavas senin de azalır ☺️