Safiyenur_kaplan Kızlar ilk gebeliğim ve nst de sancı görünüyor ama açılma yok 8 günümüz var ama ben bir an önce doğmasını istiyorum bir yandan stresede girdim sancım var çoçuk niye gelmiyor diye bu durumu yaşayanlar varmı
ayseeerl13 Safiyenur_kaplan 10 dk da 15 dk da 1 sancı cekiyorum acılmam 1 cm 5 tane hastane gezdim hepsi geri eve gonderiyo sancin sıklaşınca gel diyor kanamam da oldu açılma kanamasiymis 38 haftalik oldum
Safiyenur_kaplan ayseeerl13 evet sancım var benimde hiç açılmam yok 38+6 bende gönderiyorlar sürekli evin içinde yürüyorum açılma olsun diye
EsraTurna Kuzum Suat yap yürü bol bol pilates topuna çık merdiven in çık açılman hızlanır belki benim de aynıydı denedim ama hiç işe yaramadı direk sezeryana alındım
Gulnihalce EsraTurna sezeryan ortalama ne kadar sürüyor? Hemen kendinize geliyor musunuz. Komple mi bayiltildiniz yoksa bölgesel mi?
Safiyenur_kaplan EsraTurna hiç oturmuyorum cnm bide çevrem doğurmadınmı artık deyince tam strese giriyor insan bendemi anormallik var diye dün akşam bir sancı girdi ben nefes almayı unuttum böyle nasıl terliyorum boncuk boncuk ama tık yok aşağıda 😂
Gulnihalce Safiyenur_kaplan bende isteğe göre sadece bölgesel uyuşturma biliyorum tecrübeli insanlara sormak istedim, bakalım…
Safiyenur_kaplan ayseeerl13 yok hayır etmiyor yalancı sancılarım artmış bende hevesleniyorum sanırım gerçek diye ama yalancı sancı olduğu belli